Zaparkované autá na Vajnorskej blokujú dopravu

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Uzavretý
meno
Tibor 06. novembra 2017

Auta na Vajnorskej (za cerpackou Shell a predajnou svietidiel Orion) parkuju na oboch stranach cesty, cim obmedzuju bezpecnost a plynulost cestnej premavky, co je protizakonne. Auta parkuju casto az po krizovatku s Odborarskou, pricom nedodrziavaju zakonny odstup od krizovatky a prechodu, ktory tam ma byt, kedze tadial ide chodnik pre chodcov a cyklotrasa. Prosim o vydanie zakazu parkovania aspon na jednej strane cesty, aby bola cesta bezpecne a plynulo prejazdna. Dakujem.

06. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vybavenie.

Jana Plevová
07. november 2017

cestár

Pýtam sa, načo tu máme mestskú políciu, ďalej sa pýtam, čo robí správca komunikácie, ktorý zo zákona má právo dať odtiahnuť vozidlo, brániace v plynulosti a bezpečnosti premávky. Nuž odťahovku asi nemá, máju súkromná firma a nakoniec sa budú doťahovať, koho je to kompetencia, či hlavného mesta alebo mestskej časti.
16. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podľa vyjadrenia oddelenia investícií a verejného obstarávania komunikácia Vajnorská sa v danom úseku nachádza na súkromných parcelách. Jedná sa o účelové komunikácie. V tomto prípade Miestny úrad Bratislava - Nové Mesto nemá žiadne kompetencie. Nesprávne parkovanie je nutné riešiť prostredníctvom polície.



Jana Plevová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania