Opätovná oprava Panónskej cesty - Bus pruh

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Peter 08. novembra 2017

v roku 2013
opravovali na Panonskej ceste Bus pruh, komplet vyfrezovany naliaty novy asfalt https://spravy.pravda.sk/regiony/clanok/280678-mesto-planuje-do-konca-juna-opravit-vaecsinu-vytlkov/

v roku 2017 kompletna oprava Panonskej vratane opravy BUS pruhu
http://petrzalcan.sk/oprava-panonskej

To ako je fakt nutne komplet vyfrezovat a znovu opravit 4 roky stary asfalt preco sa vyfrezoval aj opraveny Bus pruh z roku 2013? Kolko penazi stal novy Bus pruh? Kolko penazi sa zbytocne preinvestovalo? Dakujem za odpovede.

08. november 2017

cestár

Peter, pán primátor Nesrovnal sa poučil z predposledných volieb, keď bol primátor pán Ftáčnik, ktorý frézoval cesty, striekal zábradlia a na Brnianskej tak, že bola dostriekaná cesta ale v roku volieb a tesne pred nimi. Pán primátor Nesrovnal to v súčasnosti realizuje s ročným predstihom a menší zbytok si nechá v roku volieb, aby sa mohol vychvalovať, kolko km ciest a chodníkov zrekonštruoval. Vyslovene plytvajú peniazmi daňových poplatníkov, čo je trestuhodné a to, čo je skutočne zlé, zrelé na rekonštrukciu z toho majú strach lebo to nie sú km ciest a chodníkov, ale to už pán primátor nevidí aj s jeho magistrátnymi odborníkmi. Len si spomente, ako sa vychvaloval s mostom SNP, a keď ho zmrvili, tak je ticho. Už sú tam tri flaky smer z Peržalky do mesta, čo opravovali a ako Vás pekne potrasie, len som zvedavý, čotie vibrácie s tým mostom urobí do budúcna. Rád by som si pozrel tie rekonštruované cesty po 2 - 3 rokoch, ale to už pán primátor riešiť nebude. lebo tam pevne verím, už nebude.
10. november 2017

Stefan

Tomu chcem veriť aj ja že tam už nebude. Je to hotova katastrofa. Dufam že mu tí ludia neskocia na tuto lacnu reklamu s bežnou údržbou.
23. november 2017

Martin Uváček

Inak páni menujte mi primátora, za ktorého éry sa opravilo toľko ciest ako za posledné dva roky? Pýtam sa ako vodič a obyvateľ mesta, nie ako obhajca konkrétneho primátora. A BTW oprava BUS pruhu za Ftáčnika bola asi v dĺžke nejakých smiešnych 200 m.
23. november 2017

Stefan

kedže peniaze dostal od vlady kvôli presednictvu na začuiatku, tak gro opraveneho išlo z iného rozpočtu. takú šancu ako dnešný, iný primátor nemal. Nik nerobil to čo terajší, že si založí 4 stranky na FB aby na nich točil tie isté fotky z bežnej údržby, pričom za tri roky sa napr cyklotras ani nedotkol. aprkovanie sa nepohlo, Stanica o ktorej sníval je taká ako bola. Odstranil trojnožky zo starého mesta, prisom vsetky su teraz v mestkýých castiach na magistrátnych pozemkoch. Odstranuje bilboardy, pricom ich znovu zvrajau na ných miestach, kde im oni už cez stavebny urad povolili stavebka. Realne nic obdivuhodne sa tu nedeje. To že kanalove vpuste sa už nečistia vobec písať ani nebudem. o daždi su niekde mláky ako jazerá. A o tom, že najviac podnetov na ktore nik z magistrátu ani nezareguje je tiež smutné. všetko sa okolo neho točí iba na bežnej údržbe. Ale nič nové ...... Ano mápe cesty s novám 3 cm asfaltom. P.S oprava cesty nie je že sa natiahne nový asfalt....... treba aj obrubníky meniť, kanalove vpiste čistit. A o tom čo sa deje s verejným osvetlením už ani písať nebudem.
24. november 2017

cestár

Vážený pán Štefan, ďakujem Vám za super analýzu. " Martin U", trochu sa zamyslite nad realitou. Konečne je tu človek, ktorý reálne rozmýšľa a povedal doopravdy ako to v skutočnosti je. Práve na túto strunu občanov hrá pán primátor, ohlúpnuť ľudí, tak ako pred volbami. Hlavná stanica nezrekonštruoval, nemohol, lebo železnice na 50 rokov dali do prenajmu, kvalita práce na rekonštruovanej ceste na moste SNP,kde už to ani troch mesiacoch premávky, potichúčku opravujú to, čo zrekonštruovali, už skoro rok neplatná zmluva na verejné osvetlenie, Po 3 - 4 rokoch sa pozrieme, ako kvalitne tie cesty budú zrekonštruované, ale to už nebude riešiť súčasný primátor ale nový. Bolo by veľmi zujimavé vypočuť si jeho názor po týchto rokov. Martin U, absolutne ste mimo, tu je problém ten, že opäť je vyhodených niekoľko tisíc € za práce, ktoré boli v roku 2013 realizované len a len preto, aby sa mohol pán primátor chváliť. Len nech povie pán primátor, ktoré komunikácie skutočne zrekonštruoval, Primátora Ftáčnika kritizoval za električku do Petržalky, a čo urobili "odborníci" na magistráte s rekonštrukciou na Spitálskej. Ešte raz, pán Štefan ďakujem.
21. január 2019

Odkaz pre starostu

Podnet bol preposlaný Magistrátu s prosbou o odpoveď na otázky zadávateľa podnetu.

Michal Haman
Administrátor pre Petržalku
02. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie. O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme za trpezlivosť a ostávame s pozdravom


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
09. február 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

zasielame Vám stanovisko sekcie správy komunikácií:

Dobrý deň, ďakujeme za podnet, ale jeho podstata nám nie je jasná. Navrhujeme podnet uzavrieť. Ďakujeme

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
09. február 2019

Peter

Treba sa naučiť citat neviem co je na tom nejasne. Navrhujem komisii nech si zopakuje zakladnu skolu
09. február 2019

Peter

Treba sa naučiť citat neviem co je na tom nejasne. Navrhujem komisii nech si zopakuje zakladnu skolu ale zrejme jedina odpoveď bude to byvaly primator to nie my alo to ke tak ked pride odpoveď po dvoch rokoch
05. máj 2021

Martin Uváček

Tento bezpredmetný a zbytočný podnet navrhujem uzavrieť.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania