Aktualizovať podnet
Posilnenie spojov MHD z a do Podunajských Biskupíc

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Posilnenie spojov MHD z a do Podunajských Biskupíc

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Uzavretý
meno
Jana Záhoranská 08. novembra 2017

Prosim p. Starostku, aby sa zacala zaoberat problemom nizkeho zabezpecenia MHD do Podunajskych Biskupic. Je smutne, ze rozrastajuca sa mestka cast ma stale iba jedno spojenie s centrom a to MHD č.70,ktore casto meska a ma podla harmonogramu az 12 min. Rozostupy. Je to v kompetencii mesta ako obstaravatela, no to ma tento podnet nereaguje.
Dakujem

08. november 2017

Nacbo Tysi Pacient

Problemom tej mestkej casti je ucpana radiala Gagarinova a Svornosti a Slovnaftska.
Ak su ucpane vsetko musi meskat tusim 70tka ide na Slovnaft.
Idealne by bolo dostat do PB Hony nejaku elektricku alebo aspon
na letisko a odtial dostat nejaky MHD spoj niekde spoza letisko
kde by bol most vylucne pre MHD
zial zastavat Hornbachom a Pharosom ruzinovsku radialu skomplikovalo
moznost tam tu elektricku dostat. Islo by to ale muselo by sa vela burat a vyvlastnovat. a teraz ludia zijuci satelitnych mesteckach ucpavaju jedine 2 pristupove cesty do vrakune dolne hony a podunajske a im ten dalsi most do petrzalky co planuju zase nepomoze.
A bude to asi este horsie ked to v okoli Pharosu a Horne Hony este zahustia.
09. november 2017

Miriam

keby chodil aspon ten regiojet kazdych 15 minut na hlavnu stanicu z Biskupich - Vrakune (tej novo vybudovanej zastavky) tak by aspon ludia z toho okolia do centra mohli chodit vlakom
ja by som tiez radsej sla vlakom hlavne v piatok poobede lenze ked dojdem na stanicu a vlak mi ide za 40 minut + cesta okolo 15-20 minut to rovno nastupim na 201 a za hodinu som v cieli
a rozsirit cestu zial aj ked sa tym zuzia chodniky ale aspon bus pruhy sa vybuduju aj to by zmenislo meskanie spojov
napadov je plno len na to treba ludi a tych zaplatit aby to niekto vytvoril, a prestavat udelovat povolenia developerom pokial nevybuduju spolu s budovou aj cestu, prechody, chodniky a semafory s parkoviskom a novu zastavku mhd
12. november 2017

Nacbo Tysi Pacient

Skoda ze Slovnaft Rovinka Dunajska luzna az Samorin nechodi nejaka tratova doprava priestor by tam este bol. Ked su prazdniny ranne spicky
su omnoho volnejsie a rozlozenie dopravy rovnomernejsie.
Cize velky podiel na tom ma doprava deti vozenie do skol.
23. november 2017

Odpoveď samosprávy

Riešenie problematiky spojov mestskej hromadnej dopravy je plne v kompetencií hlavného mesta SR Bratislavy a nie mestskej časti.
Mestská časť na problematiku hromadnej dopravy upozorňuje hlavné mesto a požaduje posilnenie spojov mestskej hromadnej dopravy. Nie je pravda, že linka č. 70 je jediný spoj z mestskej časti do mesta. Okrem autobusových spojov, sú aj trolejbusové linky smerujúce a zabezpečujúce prepravu obyvateľov či už do širšieho centra mesta, tak aj priamo do centra mesta.


Ing. Vandriak Eduard
ved. ref. ŽP,OaCH
MiÚ Podunajské Biskupice
24. november 2017

Jana Záhoranská

Trolejbusove spoje sú, ale len po zaciatok PB a ja bývam pri Trojičnom nám. A keď mám ísť peši z trolejbusu k domu, tak to mám cca 20 min. rýchlej chôdze. Takže suma sumarum 50 min. v trolejbuse cez upchatu Gagarinku a potom ešte 20 min. Chôdze, myslim že to nie je zrovna ideálne riešenie. Ale jasné, že keď niekto chodí autom a okrem 50 minútovej jazdy nemusí 20 až 25 minút čakať na spoj, ktorý zväčša mešká, tak nevidí zmysel v posilnení spojov.
28. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, dovoľujeme si informovať, že MČ Podunajské Biskupice obsluhujeme linkami 65, 67, 70, 75, 78, 79, 87, 201, 202, N70 a N72. Vzhľadom na absenciu bližšej špecifikácie požadovanej obsluhy/lokality považujeme Váš podnet za vyriešený. Ďakujeme za pochopenie.

odbor marketingu a komunikácie Dopravného podniku Bratislava, akciovej spoločnosti

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania