Aktualizovať podnet
Výtlk na priechode na Karloveskej 4

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Výtlk na priechode na Karloveskej 4

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Andrej 09. novembra 2017

Hlboký výtlk na Karloveskej ulici, zhruba pri škole Tilgnerova, pri priechode cez koľaje smerom na Baníkovu (v smere do Dúbravky).

10. november 2017

PRAVO REZIDENTA

tento vytlk tu ju uz x mesiacov .. je to nebezpecne.. urgoval to uz iny podnet.. dokonca aj skola sa vyjadrovala..
caka to asi na tragediu..!!!!

https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/15348/priechod-pri-spojenej-skole-tilgnerova
10. november 2017

cestár

Miro, to je vidieť odbornosť pracovníkov magistrátu, čo tam po výtlku, hlavná vec, že asfaltujeme kilometre, už aj tento rok tuším asfaltovali Karloveskú, ale to odborníci prehliadajú, lebo do predvolebných slubov potrebujú ohlupovať voličov a čo z jedného výtlku. O to je to väčšia tragédia, že je to priamo v priechode pre chodcov, čo matky s kočíkmi alebo vozíčkari, ono sa rozhýbu, až sa niečo stane.
10. november 2017

Andrej

Uvidime aka bude odpoved, predpokladam, ze pride nieco typu ze magistrat je zodpovedny iba za cast vozovky, ktora nie je pomalovana a za vozovku pod pruhmi (predchodu) zodpoveda napr. dopravny inspektorat, cize neda sa.

Inak je to cele prasknute a toto asi nie je pripad pre tu partiu chalaňov s tym fukačom asfaltu ale pre poriadne preasfaltovanie. No ale pred zimou, to sa neoplááti robit. a po zime príde vlastne ďalšia zima, tak čo. šupnem do tej diery trochu štrku od kolaji?
13. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.

Informovali sme príslušné oddelenie hlavného mesta, ktoré sa bude podnetom zaoberať.

S pozdravom

Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
13. november 2017

PRAVO REZIDENTA

magistrat.. treba aj nanovo natriet prechod.. vyznacenie vymenit, kolaje na jazdnom pruhu odstranit...toto vsetko je zanedbane x mesiacov a rokov.. ako sa ktomu postavite.. hodite vinu na predchadzajuce vedenie alebo na nedostatok penazi .. alebo na mimozemstanov?
14. november 2017

cestár

Miro, toho chcete naraz veľmi veľa, prosím Vás, veď tých "odborníkov" za ten nízky plat zapečiete, toto čo chcete, majú na dve volebné obdobia, musia si ju šetriť, aby neboli nezamestnaní (už dávno tam nemali byť) oni to budú realizovať po kvapkách, ako kvapky proti kašlu. Pán primátor Nesrovnal sa už k problému postavil, frézuje kade tade, len to čo má, na to nemá aj s jeho "odborníkmi". To im musíte poslať na jar 2019, v rámci predvolebnej kampane to bude tip top, treba vydržať, slúbili sme si vydržať, či už ste zabudli? Pripomente nezávislému pánovi primátorovi Nesrovnalovi, kto vládol dlhé roky v Bratislave - pošepkáme mu to? - predsta SDKU, a kde bol dovtedy? odkedy sa stal takzvaným nezávislým kandidátom?
15. november 2017

PRAVO REZIDENTA

humor stranou.. podme urobit protes.. na prechode...ako na vychode to robia ci tu za dedinou...ale hlavne skola a rodicia by sa mali zaujimat.. ci to nechaju na ....mimozemstanov..xx
27. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

hlavné mesto objedná opravu výtlku na Karloveskej ulici u svojho dodávateľa.

S pozdravom

Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
11. december 2017

PRAVO REZIDENTA

stale nic.. dodavatel ma harmonogram a ten je nemenny?..je 11/12/2017...14 dni od informacie od magistratu.. a nic.. tu nic neznamena, ze niekto nieco upozorni, pricom by tom malo byt samozrejmost.. kontrolovat stav vozoviek, prechodov .. pri skolach komunikacii!!!, za co je zodpovedny referent pre dopravu a udrzbu.. za to ze skopiruje podnet?...a posle dodavatelovi?..je to iba v jeho naplni.. nic viac?
11. december 2017

cestár

Miro mikrovany, už som to písal, čo tam po výtlku, hlavná vec že rekonštruujeme cesty novým pozlátkom - čiernym povrchom, tak ako sú pekné obaly na potravinách a obsah je nanič, tak aj tirto rekonštrukcie. Predsa nezávislý primátor Nesrovnal už začal predvolebný boj, aby sa mohol chváliť, kolko km ciest zrekonštruoval, hlava nehlava, zápchy, chaos, tešte sa občania, čo všetko som pre vás urobil, aj výborne hospodárim, koľko máme finančných prostriedkov. Len už nejako zabudne, že nie ale občania to platia z daní,a poplatkov ktorými zdiera občanov vytvára bezdomovcov a potom ich pompézne spočíta. Pokiaľ nebude tresná zodpovednosť politikov nebude poriadok, len sa pozrite na tu aroganciu moci, už nepodpisuje uznesenia mestského zastupiteľstva, dospelo to do štádia, že mu poslanci znížili plat, čo tu ešte nebolo. Jednoducho pán primátor útočí na každého kto si dovolí mať iný názor, podobne ako na vládnej úrovni. Ča sa týka odpovedí oddelenia komuinkácie a marketingu magistrátu hlavného mesta SR Bratislavy, všetko ako cez kopirák, miesto toho aby automaticky reagovali bez čakania. Alibizmus, nekompetentnosť, neodbornosť, proste hrôza. Ba koľko nás stoja títo odborníci. Ale pán primátor valcuje ďalej, kamery to je jeho. Len nejako nehovorí o rekonštrukcii električkovej trate na Špitálskej a som zvedavý čo za bonbónik vymysli s tou presunutou zastávkov, čo nezrealizovali. Ale úplnou čerešničkou na torte populizmu je rekonštrukcia cesty na Moste SNP, kde stále nevyvrátili konštatované preťaženie mostnej konštrukcie. Viete, dokedy bude takýto neporiadok a kašlanie na občana, ktorého potrebujeme pred volbami, nuž dovtedy, pokiaľ nebude trestnoprávna zodpovednosť politikov komununálnych ale aj štátnej správy a štátu a pokiaľ mi budeme len čušať a paltiť.
22. január 2018

Občan

Na Karloveskej ulici, priamo uprostred priechodu pre chodcov pri škole na Tilgnerovej, sa nachádza veľká diera, do ktorej ľahko vkĺzne aj noha dospelého človeka. V prípade, že do jamy vbehne nôžka jedného z detí, ktoré tadiaľ dennodenne prechádzajú do školy, alebo sa na výtlku niekto potkne, s veľkou pravdepodobnosťou ho zrámujú autá valiace sa spoza neprehľadnej zákruty. Dvojnásobne nebezpečné v prípade námrazy.
22. august 2018

U NAS TAKA OBYCAJ

tusim ich uz spravili... ako aj ine. . tak ako v bulharsku s lopatou a kyblom zasypali zmesou bez inej techniky za lacny peniaz... na ludi , prechody a sídliskových danovych poplatnikov sa davaju male peniaze.. ale pre obchvaty a ine dialnice pre cezpolnych sa najdu ...ako sa ktomu tvrdeniu postavi magistrat, samosprava?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania