Rozbitý chodník Hanulova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení

Zničený chodník Hanulova

12. november 2017

Odpoveď samosprávy

Celú oblasť Hanulovej ulice chceme budúci rok zrekonštruovať a takto sme to aj zapracovali do návrhu rozpočtu na rok 2018, ktorý bude predložený na najbližšom miestnom zastupiteľstve.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ Dúbravka
08. apríl 2018

Monika

Dočkáme sa konečne opravy cesty Hanulova

Chcem sa opýtať, ako to bude s opravou cesty/chodníkov na Hanulovej. Cesta je stále v horšom a horšom stave a zalátavanie dier na mnohých miestach nie je riešením.Mala sa v tomto roku opravovať v celom profile, avšak miestni poslanci neodsúhlasili na to peniaze v tomto roku napriek veľkým sľubom. Ide volebný rok a mnohí budeme zvažovať výber aj z tohto uhľa pohľadu. Mám dojem akoby v tejto časti Dúbravky sa dlhodobo robilo málo, nielen cesty/ chodníky, ale aj ihriská, bezdomovci, zrejme tu žiaden poslanec nebýva na nablízku a nie je záujem o túto lokalitu.Peniaze boli nakoniec vyčlenené na ihriská a parkovanie, prednosť by však mali dostať frekventované cesty/chodníky, po ktorých každý deň chodí množstvo aut a ľudí, tu ide už aj o ich bezpečnosť. Ihriská, park môžu počkať.
08. apríl 2018

Obyvateľ Dúbravky

Súhlasím Monika, upozorňujem na tento problém už od roku 2014 odkedy sa vďaka spackanej rekonštrukcii elektriciek stala s hanulovej vysoko frekventovana ulica. Jeden miestny poslanec mi povedal, že to bolo príliš veľa peňazí na jednu ulicu. No som sklamaný, hlavný problém je tá neprehľadná zákruta kde sa parkuje halabala, hlavne bezpečnosť by mala byť na prvom mieste.
23. jún 2020

Monika

Ako sa vyjadril jeden z poslancov, táto oblasť je pre nich považovaná za Perifériu. A teda sem nepôjdu žiadne väčšie investície, napriek tomu, že tu býva veľké množstvo ľudí (bohužiaľ ale žiaden z poslancov).
23. jún 2020

Monika

Prosím administrátora, aby zmenil štatút za NERIEŠENÝ, nakoľko bolo jasne deklarované od poslancov a starostu, že chodník a cesta sa riešiť nebude.
23. jún 2020

Odkaz pre starostu

Status 'nerieseny' maju podnety, na ktore samosprava neodpovedala. Podnet opatovne zasielam samosprave,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania