Kopec odpadkov na Hlavnej stanice Bratislava

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Fotka hovori o vsetkom a ja sa pytam: TO SI SNAD KOMPETENTNI ROBITE SRANDU??? Tie odpadky su tu dlhodobo a cudujem sa, ze s sa s nimi nic dlhodobo nerobi! Na co vam platime dane???!

20. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet, ktorý preveril inšpektor verejného poriadku. Územie pred hlavnou železničnou stanicou je v správe Magistrátu hlavného mesta, resp. niektoré jej časti v správe Železníc Slovenskej republiky. Staré Mesto už viackrát upozornilo magistrát ako správcu daného územia, aby zabezpečil čistotu a verejný poriadok. Oddelene životného prostredia opätovne vyzve magistrát a v prípade nesplnenia si svojich povinností, začne mestská časť voči hlavnému mestu správne konanie.

S pozdravom,


Tomáš HALÁN
hovorca


Miestny úrad Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
Tel.: +421 2 5924 6245
Fax.: +421 2 5292 0003
Mobil: +421 902 051 743
e-mail: [email protected]

www.staremesto.sk
www.facebook.com/staremesto.sk

20. jún 2013

Erik

Pan Halan, co keby ste namiesto toho poslali na 1. hodinu pracovnikov VPP na stanicu, aby to hned odstranilo?? Prosim Vas, toto je taka hanba hlavneho mesta! A mne ako turistovi je jedno, akej mestskej casti to patri. Vy ste mi odpovedali, tak tam poslite cisticov, aj ked stanica nepatri do vasej jurisdikcie, stale su tie smeti na uzemi Bratislavy. Dakujem!
20. jún 2013

Peter

Odpoved ZSR, pana Mitasa: zial nevieme Vam pomoct. Priestor na fotografii nie je v sprave ZSR. Welcome to Slovakia... A ja sa pytam? V koho sprave do pekla je dana lokalita??!
22. jún 2013

Viktor

Stare mesto zacne spravne konanie voci magistratu. Dovolte, aby som sa pousmial.
Ked treba vyberat poplatky od stankarov, tak s tym problem nemaju. Ked vsak treba zabezpecit upratovanie, tak to uz problem je!
22. jún 2013

Viktor

Stare mesto zacne spravne konanie voci magistratu. Dovolte, aby som sa pousmial.
Ked treba vyberat poplatky od stankarov, tak s tym problem nemaju. Ked vsak treba zabezpecit upratovanie, tak to uz problem je!
22. jún 2013

Ivan

A možno je to "art preformance", kde neporiadok symbolizuje Rusko a prázdne plechovky od piva Dánsko.
24. jún 2013

teha

P. Halan, co tak namiesto inspektorov ver. poriadku zamestnat catu zametacov ulic? Podla toho bordelu v starom meste, ktory je pomaly vsade, kde sa cloviek pozrie, by to mohlo mat vacsi efekt. Co z inspektora, ktory len chodi a preveruje...
24. jún 2013

Komunálnik Imúnny

Presne tak "teha". Z mestskych casti a magistratu sa uz stali len odpovedaci a vyhovaraci na nase podnety. Stale pisu dookola: preverime, vyriesime, mame to v plane, ... a nakoniec to odpalia tym, ze momentalne nemaju financne prostriedky.
30. jún 2013

Peter

Nedavno sa pan ftacnik chvalil na FB ako vycistili stanicu od odpadkov, samozrejme ze to vydrzalo par hodin a bordel a smrad je tam znovu.(pochybujem ze ten smrad tam niekedy nebol) Co ma ale zaraza najviac je mnozstvo fajciarov na zastavke mhd, to tam nemozu hliadkovat policajti castejsie? vcera som bol nuteny JA koli fajciarom trom, sa posuvat nizsie a nizsie aby som ten smrad necitil, mnozstvo ohorkov na stanici dokazuje pocet fajciarov na zastavkach. Toto keby riesil p. Ftacnik komplexnejsie a nie raz za rok upratat na stanici. Hl. stanica by mala byt vstupnou branou do Bratislavy, takto to vyzera iba ako cesta do pekla. To je taky problem aby tam hliadkovali neaky mp policajti castejsie, tolko penazi na pokutach by vyzbierali...samozrejme museli by chciet. btw. predpokladam ze tie panely co upozornuju ze v BA "budu" MS v hokeji, tam budu az do rekonstrukcie hl. stanice ze?! do roku 2315? :(
30. jún 2013

Peter Peter

15. júl 2013

karol

Kazdemu je jasne ze BA je plna bezdomovcov a cikanov. Nikdy sa nic nevyriesi, to musi byt kazdemu jasne!!! Tak sa uz konecne zobudte.
Mame mestsku policiu a ta od toho dava ruky prec. Preco?

Skusme na nieco spolu prist:

Tocte, tocte , tocte videa kto moze a hodte ich na youtube. Pripiste komentar, zadajte datum, cokolvek. Cez magistrat sa nikde nedohrabeme. To je jedina cesta.
15. júl 2013

teha

Dovolim si nesuhlasit, Karol. Bordel robi aj vela na prvy pohlad "sporiadanych" obcanov (staci sa pozerat). A kto iny to ma riesit, ak nie magistrat/samosprava? Myslim, ze je jedna zo zakladnych uloh samospravy zabezpecit cistotu. Toto je totalna ignorancia mesta voci obcanom, ze sa len vyhovaraju a "nevedia", kto ma tento konkretny priestor na starosti. Tu nepomozu videa, treba zamestnat ludi s metlami a cistit dennodenne!
02. november 2015

Odpoveď samosprávy

Zastávky vyčistené, počas letného obdobia sa dva krát do týždňa zastávky spláchli vodou

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania