Prepadnutý chodník Exnárova

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Ivan 15. novembra 2017

Dobrý deň,
chodník na Exnárovej v blízkosti križovatky ulíc Chlumeckého a Exnárova je v havaríjnom stave v dôsledku prerastených konárov od priľahlého stromu, ktoré chodník intenzívne podrástly a tým z veľkej časti zničili. Vzhľadom na to, že začiatok chodníka je ešte aj bezbariérovo prístupný, je pokračovanie chôdze po takomto rozbitom povrchu priam výsmechom. Dúfam, že bude možné korene orezať a povrch chodníka čoskoro opraviť.
Ďakujem,

16. november 2017

cestár

Ivan, vzhľado na prichádzajúce zimné obdobie už s tým asi nikto nič neurobí,(aj ten bezbarierový priechod je s prepáčením grc), ale bude to dobrý podnet do predvolebnej kampane, pretože tu aktivita samospráv vrcholí rok alebo v roku volieb a ostaný čas sa len slubuje. Realizácia je pred volbami, keby sme tak platili dane aj mi, ako koná samospráva, zapltíme.
16. november 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet. Lokalita obhliadneme s cieľom nájsť riešenie. Následne bude chodník zaradený do harmonogramu opráv.

MU Bratislava - Ružinov
16. november 2017

cestár

A prečo už nie je zaradený, to musí za Vás urobiť občan, ako si plníte funkciu samosprávy?
13. december 2017

Ivan

Dobrý den,

tento tyzden ubehne mesiac od odoslania podnetu. Naposledy som lokalitou prechadzal poslednu nedelu (10.12.) a stav bol rovnaky ako doposial. Co ste za ten cas zistili, resp. ake dalsie kroky planujete urobit?

Dakujem.
09. apríl 2018

Ivan

Dobrý deň,

dnes je 9. apríl a situácia vyzerá rovnako ako pri podaní podnetu v novembri (5 mesiacov dozadu). Čo prinieslo obhliadka lokality? Ako prosím plánujete daný problém riešiť?

Ďakujem.
18. apríl 2018

Odpoveď samosprávy

Pekný deň.

Ďakujeme za podnet.

Uvedený chodník je v riešení.

S pozdravom

Kancelária starostu
11. jún 2018

Ivan

Chodník opravený, chválihodné je položenie zámkovej dlažby, keď by korene stromu opäť podrástli. Nepochopiteľný je však krok od jedného problému k druhému položením 15 cm vysokého obrubníka v mieste prechodu pre chodcov. Otázka je, či je ten prechod potrebný a ak áno, prečo je napojenie na chodník ešte viac bezbariérové ako predtým?
26. september 2019

Ivan

Dobrý deň, na ul. Chlumeckého boli nedávno vybudované prechody pre chodcov. Tento podnet sa nachádza kúsok odtiaľ. Bolo by možné sa tam ísť pozrieť a napraviť to? Ďakujem
19. november 2021

Ivan

Dobrý deň, pred nedávnom bol opravovaný chodník na protiľahlej strane cesty. Predmetný úsek je síce obnovený, ale zďaleka nie bezbariérový. V zmysle bezbariérového prechodu by bola potrebná rekonštrukcia.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania