Autovrak bez EČV na parkovisku Šustekova Petržalka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Jozef 15. novembra 2017

Autovrak bez EČV stoji uz niekolko mesiacov na parkovisku na Šustekovej ulici 20 v Petržalke, a zabera inym vodicom miesto na parkovisku. Auto stoji hned oproti vchodu do bytovky. Na sedacke vodica je polozena autobateria.

15. november 2017

Anonymný užívateľ

Vrelo odporúčam prispievateľom na tento portál zasielať podnety o vozidlách bez platnej TK a EK priamo aj na Okresný úrad Bratislava, Odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií. Bude to rýchlejšie a určite účinnejšie! :-)
https://www.minv.sk/?okresny-urad-bratislava
16. november 2017

cestár

S týmto názorom nesúhlasím, v prvom rade by to mal riešiť správca komunikácií a až následne Okresný úrad.
16. november 2017

[email protected]

a preco do celeho procesu zapajat dalsie dva clanky, ked sa to da urychlit rovno podanim na OU? Anonymny ma v tomto pravdu.
19. november 2017

Anonymný užívateľ

cestár, nebyť tohoto portálu, tak podnety občanov smerované na vecne príslušné úrady (napr. správca komunikácie) by boli ignorované.
P.S. A ver tomu, že podnet zaslaný priamo na Okresný úrad robí s ignorantmi divy.
01. december 2017

Anonymný užívateľ

Keď sa do toho konečne uráči MÚ, tak tam dá 60-dňovú výzvu a nič sa teda ďalšie 2 mesiace nedeje!
03. január 2018

Marcel

mimochodom to auto uz tam nie je a ani tam nestal niekolko mesiacov, a mimochodom nie vsetko je vrak co nema ECV, toto auto malo aj platne Tk aj EK, a to ze majitel auto odstavil je v jeho prave, nemusi mat kazde auto evidencne cislo ked je zaparkovane! Trosku by uz aj ludia mali rozmyslat, a nie len pisat same blbosti. ten kto tu byva ma tak isto pravo zaparkovat svoje auto, ci to pouziva ci nie, ci dlhodobo parkuje ci nie, kym auto splna technicku a emisnu zo zakona moze stale stat na parkovisku a nepovazuje sa za vrak ! a ostatnym ktory toto vadi, nikto nema povinnost vam zabezpecit parkovacie miesto! ked sa to nepaci kupte si garaz ... alebo nevlecte sem svoje auto...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania