Nebezpečné križovatky pri Twin City: Karadžičova a Mlynské nivy

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Michelle Skrucana 20. novembra 2017

Dobry den,
rada by som upozornila na 2 krizovatky, kde tento rok po dostavani Twin city s kancelariami pre niekolko tisic ludi, sa dramaticky zvysil pocet chodcov/cyklistov a na nepripravenych krizovatkach tak vznikaju nebezpecne situacie.
Krizovatka Karadzicova a Mlynske nivy: na krizovatke velmi chyba stvrty prechod pri Twin city a ludia sa tak nevedia efektivne dostat do mesta. Priechod medzi VUB a Malym trhom ma maly ostrovcek, ktory kapacitne nepostacuje poctu ludi a tak sa ocitaju natlaceny v strede krizovatky, kde z oboch stran ide tazka premavka, co je aj neprijemne aj nebezpecne.
Krizovatka medzi byvalou AS a Twin city, kde cez 6+ prudovu cestu je priechod pre chodcov bez svetiel frustruje aj vodicov aj chodcov. Doprava je tu neprehladna a pre chodcov velmi nebezpecna.
Dakujem!

07. október 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme, že sa zaujímate o naše mesto. Váš podnet ohľadom nebezpečných križovatiek sa vyrieši ukončením rekonštrukcie ulice Mlynské Nivy, ktoré je plánované na tretí kvartál 2020. Veríme, že nová ulica prinesie väčší komfort obyvateľom, ako aj návštevníkom Bratislavy. Zároveň sa chceme ospravedlniť za dlhodobé neriešenie vášho podnetu.

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
29. november 2019

Martin Uváček

Priechod medzi twin city a wustenrot bol vytvorený aj s ostrovčekov.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania