Obmedzujúci hluk z prestavby nebytového priestoru v paneláku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý

Dobry den, v panelaku na adrese Jasovska 8, dochadza k rekonstrukcii nebytoveho
priestoru, pricom k pracam dochadza kazdy den vratane statneho sviatku (17.11) a naslene v sobotu a nedelu. Priamo nad nebytovym priestorom su byty, kde je neprimerany hluk kazdy den, vratane celych vikendov a sviatkov. Nikde nevisi ziadne oznamenie o trvani rekonstrukcie, niekolkokrat som sa osobne informoval dokedy budu prace trvat ale rusky ci ukrajinsky hovoriaci clovek ma vzdy utesuje ze u len tyzden a podobne, no prace takto prebiehaju uz viac ako 3mesiace. Ziadam o preverenie lebo hluk je uz dlhodobo nadmieru obmedzujuci a pripominam ze sa jedna o panelak kde su byty a ziju ludia, ktori nie su o nicom v tejto suvislosti informovani. Dakujem

20. november 2017

Jaro

A čo tak sa obrátiť na správcu objektu?
23. november 2017

Odpoveď samosprávy

Referenti stavebného úradu vykonali miestnu obhliadku z verejne prístupného miesta a v priestoroch na Jasovskej ul. č. 8 nebola zaznamenaná žiadna stavebná činnosť.
Odporúčame preto obrátiť sa na správcu predmetného bytového domu Jasovská 8, aby túto skutočnosť preveril a na základe jeho zistení správca informoval stavebný úrad mestskej časti, či sú stavebné práce v nebytovom priestore povolené stavebným úradom resp. ide o vykonávanie bežných udržiavacích prác.


mestská časť BA-Petržalka
16. júl 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe uvedeného považujeme tento podnet za uzavretý.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania