Sprejerská reklama na Bienále v historickom centre mesta!

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
jajbolina 21. novembra 2017

Mesto oficiálne bojuje proti sprejerstvu, pritom toleruje či dokonca podporuje sprejovanie verejných objektov reklamou?! Už tu nemáme dosť reklamného smogu, tak mesto povolilo posprejovať Most SNP reklamou na BID 2017 na Rybnom námestí? Požadujem okamžité vyčistenie steny mosta na náklady organizátora tohto nezmyslu.

23. november 2017

Peter

toto im fakt niekto povolil?
23. november 2017

cestár

TreskPlesk, nuž, to čo pán primátor na Rožňavskej odstránil, musí byť niekde náhrada, to aby ten zrekonštruovaný most SNP vnímali občania, pretože potichúčku začal predvolebný boj, a tej aktivity zo strany mesta bude čím ďalej tým viac.
13. máj 2019

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
podnet opätovne preposielame samospráve.

Matúš Sedlák
Odkaz pre starostu
[email protected]
28. máj 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Bienále ilustrácií je veľmi prospešná akcia, ktorá pomáha vzbudzovať v deťoch záujem o umeleckú tvorbu.
Realizuje sa už desaťročia a má veľký prínos. Organizovanie takéhoto podujatia nie je ziskové a preto sa táto akcia nedá
propagovať v médiách , alebo na bilbordoch . Prezentácia na stene nájazdu nie je rušivá a už vôbec to nie je sprejerská akcia.
Maľbu vykonal uznávaný umelec . Mesto by malo vychádzať v ústrety aktivitám , ktoré dobre motivujú mládež a rozširujú umelecké obzory.

S pozdravom


Oddelenie správy komunikácií
Hlavné mesto SR Bratislava
28. máj 2019

jajbolina

Reklama na moste je rušivá a to z 3 dôvodov: 1. neaktuálny dátum na reklame, 2. je vizuálne rušivá, 3. je pri pamätníku tuším Židov. Prosím vás, nabnudúce si uveďte pri funkcii aj meno aby sme vedeli kto si užíva tieto pseudo moderny.
PS: Posprejujte si svoj byt, nie verejný priestor. Je to nevkusné v centre mesta. Celé mesto je zasvinené grafity.
28. máj 2019

jajbolina

Prečo označujete podnet ako uzavretý? Lebo si nejaké hipser z komunikačného oddelenia marketingu zmyslel že je cool posprejovať centrum mesta? No nech si posprejuje svoju dieru kde býva a neotravuje svojimi nápadmi slušných občanov.
Láskavo to pošlite späť magistrátu na vyjadrenie ako podľa nich sprejerstvo v centre historickej zóny mesta zlepšuje úroveň mesta.
01. apríl 2020

Michal K.

pobavilo ma: "Maľbu vykonal uznávaný umelec ", vyzera tak :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania