Čierna stavba (bez označenia)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Neriešený
meno
Klaudia 25. novembra 2017

Najprv nelegalne vyrubane stromy na pozemku a na hranici pozemku (pri ceste), teraz divna stavba a hluk aj v sobotu. Nachadza sa vedla penzionu Pohodicka.

27. november 2017

Odpoveď samosprávy

Pekný deň,

ďakujeme za podnet. Informáciu odstúpime na Stavebný úrad so žiadosťou o vykonanie kontroly.

MU Bratislava - Ružinov
11. december 2017

Klaudia

Prešli 2 týždne, stavia sa naďalej, sobota, nedeľa, hluk... ale asi majú známych na tych správnych miestach, či?
22. september 2019

Igor Ryban

Dlbrý deň občania nášho Slovenska. Ne to také naše typické. Niečo vidíme a hneď poďme do toho to ohlasovať. Uvažovali ste aj nad takou možnosťou, že stavebník môže byť aj slušný človek a posrupuje v zmysle právnych predpisov Slovenska? Nie, len loďme do toho, lebo niekto bude mať niečo nové a ja nemám. Také typicke !!!
Tak aby ste vedeli stromy (náletové stromy) boli vyrúbané v zmysle povolenia a posúdenia. Nejednalo sa o žiadné hodnotivé stromy. Sú ontom záznami a protokol posúdený zodpovednou organizáciou.
Stavba má na všetko riadne platné stavebné povolenie. Postupuje striktne podľa zákonov SR. Nič stavebník nekoná mimo zákon SR.

Vážená pani sťažovateľka, je potrebné zvažovať svoje konania, aj keď pod pseudo menom vystupujete na FB aby nedochádzalo ku poškodzovaniu dobrého mena stavebníka. Poradím Vám skúste zaísť na stavebný úrad mestskej časti a preverte si všetky skutočnosti a ak nie je niečo v poriadku, potom sa sťažujte a tajto suverejne sa vyjadrujte. Stavebník nie je politik, ktorý musí strpieť vyššiu mieru kontroly.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.