Neodpratané lístie na Púpavovej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Robert Helbich 29. novembra 2017

Poprosim, bude niekto tento rok cistit komunikaciu Pupavova (oproti Pupavovej 28)? Listie zapchava kanalizaciu a voda neodteka. Hlavne mi nenapiste, ze je zodpovedny spravca nehnutelnosti - lebo to tak nie je...

30. november 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

čistenie komunikácii 3. a 4. triedy vykonáva podnik VPS, ktorý postupuje celou Karlovou Vsou v trase podľa harmonogramu.

Preto Vás poprosíme o trpezlivosť.

Ing. Lucia Gašparová
Oddelenie dopravy a životného prostredia
Miestny úrad, Bratislava - Karlova Ves
30. november 2017

Marián Hatala

To je tradične nemastná-neslaná odpoveď. Času bolo predsa aj tento rok dosť! Dnes napadol sneh a časť tej hrôzy prikryl (to, pravdaže, nie je zásluha podniku VPS), keď sa roztopí, hrôza sa znásobí.
30. november 2017

Marián Hatala

PS: Vonkoncom nejde iba o lístie, ale o zmes lístia a hliny, resp. blata!
01. december 2017

Marián Hatala

Pani Ing. Lucia Gašparová,

na internetovej stránke MÚ KV som si prečítal Vašu reakciu:

"čistenie komunikácii 3. a 4. triedy vykonáva podnik VPS, ktorý postupuje celou Karlovou Vsou v trase podľa harmonogramu. Preto Vás poprosíme o trpezlivosť"

a poslal som podnet podniku, ktorý uvádzate. Dostal som nasledujúcu odpoveď:

"Vašu sťažnosť na nevyčistené komunikácie v Karlovej Vsi je potrebné zaslať na organizáciu/spoločnosť, ktorá má zabezpečovať predmetné činnosti pre Vašu mestskú časť", Stanislav PAVLOVIČ, EKO – podnik VPS, Halašova 20, 832 09 Bratislava, tel.:0903 715 991

Otázka teda znie, kto tu vlastne čistí a čo čistí? To, že len raz ročne (!), je známe a rovnako tristné a zahanbujúce ako existujúci stav.
S pozdravom Marián Hatala
03. december 2017

Admin KV

Dobrý deň, pán Hattala,
podľa všetkého ste kontaktovali novomestský podnik verejno prospešných služieb, ktorý vykonáva údržbu v mestskej časti Nové Mesto. V Karlovej Vsi vykonáva údržbu príspevková organizácia Verejnoprospešné služby Karlova Ves (http://www.kvvps.sk).

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
03. december 2017

Marián Hatala

Dobrý deň, pán Močányi,
áno, vyzerá to tak. Ďakujem za upozornenie, poberiem sa teda inam...
05. december 2017

cestár

Keď postupuje podľa harmonogramu, prečo MU Karlova Ves neuviedol termín podľa harmonogramu plus - minus 1 deň, prípadne to operatívne zmeniť a urýchliť.
22. február 2019

Marián Hatala

Včera ktosi - nevedno kto (org. Verejnoprospešné služby Karlova Ves?) - dôkladne (temer nad slovenské pomery) vyčistil onú hrôzu pod kontajnermi a okolo nich na Púpavovej 28. Po tom dlhodobom ignorovaní mi to pripadá bezmála ako zázrak...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania