Neodhrnuté cesty Senec - Bratislava

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Zuzana 30. novembra 2017

Dobry den. Chcem sa informovat, preco VUC nezabezpecilo k dnesnemu dnu udrzbu ciest a chodnikov. Vsetky cesty zo Senca smerom do Bratislavy v otrasnom stave. Cesty, chodniky aj autobusove zastavky su uplne zasnezene. Nevedeli ste, ze bude snezit? Kto je zodpovedny za udrzbu a preco je to v takomto stave? Doprava meska viac ako 30 min., auta stoja v kolone aj na dilanici D1. Ziadam Vas o dostatocnu odpoved kedy dojde k naprave a co urobite preto aby vzdy ked bude snezit boli vest bez problemov zjazdne. Mame noveho zupana, tak pan Droba ukazte sa a zmente co doteraz nefungovalo. Dakujem.

30. november 2017

PRAVO REZIDENTA

nebudte taka naivna... tento portal je pre odreagovanie obcanov tak aby sa netelefonovalo a neobtazoval osobne na prislusnych miestach...nic sa nezmeni.. tolko zaase nenasnezilo aby sa to takto dramaticky bralo..
verte mi ak je vela aut na ceste urcite sneh sa udupe a preto to smyka...mozete poslat kopec pluhov.. treba nechat auto doma a ist vlakom.. ci co to tam chodi..xx
30. november 2017

Zuzana

Predstavte si ze auto ostalo doma a isla som peso a potom autobusom ( neuverite, ale aj to sem chodi...). Ja nie som naivna a presne pre takyto Vas pristup " nic nerobim aj tak sa nic nezmeni" to na Slovensku vyzera tak ako to vyzera.
01. december 2017

PRAVO REZIDENTA

verte mi ja som urobil vela veci a aj vela veci sa nepodarilo.. ale ked uvadzate ze pan droba je teraz zodpovedny za vcerajsok.. tak mi to je dost mimo normal usudok...prekaza mi vela veci co si sami robime.. ako su tie kolony.. etc.. pritom je to o ludoch ...vcera so isiel vyse hodiny do ba4 lebo boli cencule na ufe? no tak boli.. a tak som stal ako pako...moja chyba...nepisem na to podnet...takze asi tak... skusme od seba...
05. december 2017

cestár

Miro, musím oponovať a pýtam sa, načo, prečo a koľko koho platíme z našich daní, na týchto vychcálkov, čo si z nás robia dobrý deň a neskutočne nás šikanujú. Skuste Vy v robote niečo takéto odsabotovať, hodinová výpoveď a týto lajdáci, smejú sa nám do očí. Hrotia to do situácie, ako v Er Frans, kde menežment utekal cez ploty a trhali si obleky - len neviem či ich mali aspoň šesť, lebo kašlali na ludí z ktorých žili a ukladali si euráčiky na Pana Pempers alebo Paradais.
04. apríl 2020

Martin Uváček

Tento podnet nemá čo robiť v bratislavskej sekcii. A okrem toho je už neaktuálny.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania