Osvetlenie sánkarskej lúky Koliba

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Ján 01. decembra 2017

Na sánkarskej lúke na Kolibe by sa hodilo nainštalovať aspoň 1-2 reflektory pre sánkujúce sa deti, ktoré by tam chceli zostať v zime po 16,00, keď sa stmieva. Najmä cez týždeň sa nedá dobre stihnúť využiť sneh za svetla. Stačí posvietiť do 17,30.

08. december 2017

Karol Bujaček

Pán Ján, a deti sa dostanú domov ako? Má osvetlenie slúžiť tým, ktorí sa k lúke doviezli autom? Moja otázka smeruje iba k tomu, aby sa náhodou nestalo to, že deti budú mať na lúke svetlo, budú sa sánkovať dlhšie a až potom, keď bude všade tma, si uvedomia, že by mali ísť domov cez les smerom na Kolibu/Ahoj.

(presánkoval som tam detstvo, viem, že to tam je super, ale potme lesom by som veľmi nechcel ísť ani teraz, a ani v lete keď je teplo)
21. november 2020

Martin Uváček

Toto osvetlenie má už svoje dni za sebou a ani jeho zvyšky už nemajú pána.
15. január 2021

Martin Uváček

Zdá sa že osvetleniu sa blýska na lepšie časy. Kúsok na tými drevenými chalupami na starom stĺpe osvetlenia pribudli dva nové LED reflektory, boli trochu popílené okolite konáre a dotiahnutý kábel s elektrinou. Akurát bol som za dňa, tak neviem či to už svieti.
19. január 2021

Jozef

Konečne napadol sneh a večer aj pri mesiačiku je na svahu kopec sánkarov, ktorým by bolo osvetlenie na existujúcich stĺpoch.
22. január 2021

jozef

bolo by to fajn, ja si pametam ked fungovalo, nuz dnes mesto na to kasle , naco robit pre ludi. A teraz sa urcite ozvu ekoteroristi, ze to nebude dobre pre lesnu zver....
02. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa, že sme na podnet v minulosti neodpovedali. Mrzí nás nedôsledná komunikácia z minulosti. Dnes sa snažíme o jej zlepšenie a v rámci toho sa vraciame aj k starším podnetom.
Podnet preposielame zodpovednému oddeleniu.

S pozdravom
Kto? Oddelenie osvetlenia, sietí a energetiky

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
10. marec 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

osvetlenie v tejto lokalite počas zimnej sezóny bolo doplnené (ako tu správne zaznelo) a osvetľovaciu sústavu plánujeme ďalej rozširovať, aby počas najbližšej sánkarskej sezóny boli svetelné podmienky ešte lepšie.

S pozdravom
Kedy? 2020-2021

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
06. december 2021

Martin Uváček

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Podľa fb správy mestských lesov a videa je sánkarska lúka komplet osvetlená od západu slnka do 21:00. Ďakujeme. https://fb.watch/9JzlI2ZUh8/

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania