Smeti

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený

Znecistene stojisko plne odpadkov na novom chodniku Cyprichova. Vietor smeti rozfukal do okolia:(

05. december 2017

cestár

Vážený administrátor, prečo nechcete uverejniť môj komentár k danému podnetu, už som to písal 2x, ak je toto demokracia, ďakujem, treba Vás zrušiť, Vaša úbohosť.
06. december 2017

Odkaz pre starostu

Vážený používateľ "cestár",

prepáčte, ale neviem čo myslíte, nakoľko sa komentáre k podnetom pridávajú automaticky, zo strany administrátorov neprechádza žiadna povolenie. Ak ste mali technický problém pri uložení podnetu potrebujem bližšie informácie o aký problém sa jednalo.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarosu.sk
Bratislava - Rača
06. december 2017

cestár

Vážený pán Štepán, reagoval som na podnet Smeti. Vo svojich stanoviskách sa snažim veci ľudom vysvetliť podrobnejšie uvádzané skutočnosti, lebo nie každý je znalý o činnosti verejnej správy a jej fungovania. Áno, moje stanoviská sú kritické, ale nikoho v nich neurážam, len poukazujem na prístup jednotlivých pracovníkov samospráv, ako riešia podnety občanov, akí sú alibistický a až voči občanovi arogantní, pričom žijú z daní nás všetkých. Môj príspevok k podnetu - Smeti - bol dlhší neprešlo mi to, potom som to skrátil a zhutnil a znovu mi to neprešlo, preto tá reakcia Sledujem tento portál dlhšiu dobu a poviem otvorene, že má opodstatnenie a určité veci sa pohnú vpred. Z predchádzajúcich mojích stanovísk som zistil, že až ostrou kritikou a iróniou sa v niektorých zamestnancoch pohne svedomie. Musíte uznať aj sám, že moje stanoviská občania v drvivej väčšine akceptujú podľa ich súhlasu. Samozrejme, že nemusia vždy so mnou súhlasiť, ale tých som si všimol že ich je podstatne menej. Všimol som si aj to, že drvivá väčšina príspevkov je tých istých ľudí, a tým ďakujem, že neostali lahostajní, lebo o to týmto demokratickým politiko ide, ľudí znechutiť, byť apatický a mi si budeme potichúčku rozkrádať. Len si zoberme tie kauzy čo sú a nič sa nedeje. Vaša štatistika je veľmi prospešná, kde si môžu občania prezrieť ich výkonnosť a záujem jednotlivých samospráv o veci verejné. Želám pekný zbytok dňa, cestár!.
06. december 2017

Odkaz pre starostu

Vážený používateľ "cestár",

preverili sme, či pri tomto podnete boli zaznamenané chyby, neboli.
Na dĺžku komentárov neexistuje limit, jediné čo pripadá do úvahy je, že bolo v komentári použité nevhodné, hrubé slovo alebo vulgarizmus, pre ktoré má systém filter a komentár s týmto nezverejní.

S pozdravom,

Tomáš Štěpán
administrátor odkazprestarosu.sk
Bratislava - Rača
06. december 2017

cestár

Po obojstranom vysvetlení si skutočností, sa vyjadrím. Tento kontajner tam nemá čo hladať. Kontajner - smätná nádoba by mala stáť v bytovom dome alebo bloku a riešiť situáciu by mal správca domu alebo bytov na svojom pozemku s domovníkom. V danom prípade ide o zaujatie verejného priestranstva, ktoré je spoplatnené. To "odborníci" hlavného mesta na čele s "nezávislým" primátorom Nesrovnalom neriašia, aby si nepohnevali voličov a zaplatia to z daní všetkých občanov Bratislavy. Keby tento kontajner bol umiestnený na plochách nájomníkov, asi by k smetiam - odpadkom pristupovali inak. Nech si to vyčistia sami, a ak im to nestačí, nech si zaobstarajú ďalší kontajner a platia si ho.Toto je ukážkou charakteru občanov samotných a neodborného vedenia mesta. Ten smetiak musí predsa niekomu patriť a platí si ho. Keď to "odborníci" na hlavnom meste nevedia, nech si to preveria na mestskej organizácii OLO, lebo určite ho nevyvážajú zadarmo. Bohužial, musím konštatovať, že toto je absolútna arogancia samosprávy, ktorú preplácame z našich daní, ktoré im stále nestačia a my sme ticho, trocha si pofrflleme so susedom buď pri smetiaku, škôlke alebo pri pive, ale lúpežnícka kolóna ide ďalej po svojom vytýčenom smere, lebo volebné obdobie je raz za štyri roky, kde intenzita ich práce a hlavne slubov bude úmerne stúpať k termínu volieb, lebo sa spoliehajú na to, že sme už na takéto maličkosti podľa nich apatický, lebo keď sa tu neriašia milionove kauzy, čo tam po nejakom smetiaku a že europske mesto - Luník IX v Košicoch a nie hlavné mesto.
12. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

zabezpečiť čistotu v okolí zberných nádob a kontajnerového stojiska je povinnosťou správcu nehnuteľnosti. Správcom uvedeného kontajnerového stojiska je spoločnosť FONDBYT, s.r.o, ktorú sme požiadali, aby v lehote do 5 dní od prevzatia výzvy zabezpečila vyčistenie okolia kontajnerového stojiska a na jednotlivé zberné nádoby zabezpečila zámky. V prípade, že kontajnerové stojisko nebude v stanovenej lehote vyčistené, zabezpečí vyčistenie MÚ Rača a náklady bude spoločnosti FONDBYT, s.r.o. refakturovať.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
14. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

po doručení výzvy z MÚ Rača správca bytov zabezpečil v stanovenej lehote vyčistenie kontajnerového stojiska.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania