Problém s holubmi

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Neriešený
meno
Martinko Klingáčik 08. decembra 2017

Nas problem su holuby. Zijeme v bytovom dome na Kosickej ulici 10-14. Oproti nasmu domu prave prebiehaju buracie prace na byvalej cvernovke. Vsetky holuby, ktore dlhodobo okupovali areal striech budov cvernovky sa prestahovali na nasu a okolite strechy obytnych domov. Su ich doslova stovky a takyto krdel ked vzlietne a pristane na streche predstavuje zataz aj niekolko sto kil. Ich neustalym vzlietanim a pristavanim dochadza k posunom skridiel na streche a k castym padom skridiel, ako aj poskodeniam strechy a tvorbe dier. Je to uz doslova zivot ohrozujuce. Vynakladame nemale prostriedky na neustale opravy, odstranovanie trusu z vodovodnych zvodov a chodnikov za tisicky eur. Snazime sa o komplexnu obnovu bytoveho domu ale vysledok je nevyspytatelny. Prosime pokuste sa holuby odstranit.

08. december 2017

AdPo

hah, to som sa dobre pobavil pri čítaní tohto podnetu.
A ako si to predstavujete pán Klingáčik?
Puškou, granátometom, či jedom?
Pokojne si napíšte aj spôsob, ktorým by sa mali holuby odstrániť, mesto Vám to dozaista splní...
11. december 2017

Martin Sykora

ze zataz niekolko sto kil:D som sa pobavil:D
11. december 2017

AdPo

Pán Sýkora, neviem či ste niekedy videli zblízka holuba, ale hmotnosť dospelého jedinca je niekedy aj 300g, 3 holuby 900g, 30 holubov je 9 kg. A teraz si predstavte že ich tam naraz zosadne cca. 200 a je to hneď 60 kilogramov. Problém je keď zosadnú všetci v priebehu pár sekúnd na už tak starú strechu a škridle len tak lietajú. Riešiť to ale nikto nebude. Podobných podnetov je tu hromada a končia v statuse neriešené, ale sú už niekoľko rokov v statuse "v riešení".
12. december 2017

Martin Sykora

pocuvaj sak ja to beriem :D...rovnako ako tych 60kg ...ale nie ze niekolko sto kil z toho sa smejem:D
12. december 2017

AdPo

Ak predpokladáme, že každý holub má 300g (čo nemá), tak je ich treba 333 kusov na to, aby urobili váhu 100kg. Ale tá váha je rozložená a nepôsobí iba na jedno miesto, takže problém bude možno v tom, že strecha bola buď zle spravená, alebo už dosluhuje...
15. december 2017

[email protected]

tristatricettri stribrnych prepelic preletelo pres tristatricettri stribrnych strech :)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania