Vlárska - povolenie na stavbu

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení
meno
Mária 11. decembra 2017

Bude stáť takýto parádny domček na Vlárksej?? Videla som suhlasné stanovisko Magistrátu..v akom je to stave??? Naozaj povolíme dalšiu stavbu??? Dokedy???

11. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vybavenie.

Jana Plevová
12. december 2017

čierna mačka

Nech nám mestskí úradníci nehovoria o prechode z áut na MHD, keď neustále povoľujú ďalšie a ďalšie stavby, ktoré logicky prinesú ďalšie a ďalšie autá. Záujmy developerov sú zjavne nadradené všetkému. Mali by aspoň prispieť na rozvoj verejnej dopravy, ciest, verejnej zelene, tak ako je to v civilizovaných krajinách. Ale to by ich k tomu niekto musel prinútiť. Lenže na Slovensku sa nič nedá...len niektorí môžu všetko.
13. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podľa vyjadrenia oddelenia územného konania a stavebného poriadku žiadateľ podal žiadosť o vydanie územného rozhodnutia, ktoré do dnešného dňa nebolo vydané. Uskutočnilo sa k návrhu rokovanie so navrhovateľom - musí doplniť ďalšie doklady. Nie je ešte vydané stanovisko k investičnej činnosti.



Jana Plevová
20. december 2017

mario

A to bagrovanie? Ako keby ste investorovi to povolenie uz dali. V niektorych usekoch sa tam nezmestia dve protiiduce auta. Co potom este trolejbus k onkoustavu. To budete tie povolenia rozdavat donekonecna?? Riesi niekto vobec priechodnost komunikacii pri tak hustej zastavanosti??
27. december 2017

Emil Barta

Na stretnutí občanov, na ktorom firma FORESPO predstavovala svoj projekt 84 bytových jednotiek na Vlárskej ulici vo fenruári 2015 pán starosta prisľúbil, že bude vypracovaná dopravná štúdia pred vydaním stavebného povolenia, ale doteraz nič také neexistuje a napriek tomu sa už bagruje!!! Pán starosta, môžete nám všetkým občanom, prosím, vysvetliť, ako je to možné?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania