Vrak auta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rača

Vyriešený
meno
Dušan Veselý 10. decembra 2017

Vraj m.ú. Rača odstraňuje vraky aut z verejných priestorov. Aspon tak sa chváli račiansky starosta. Vid članok z Račianského výberu č.12/2017.Chcel by som teda vedieť, prečo za Hagarovou ulicou pri garážach vyše roka je odstaveny vrak. Resp. aj vedieť, čo s tým miestna časť urobí. Pričom Okresný úrad ešte v novembri 2016 vyzval vlastníka na odstránenie. Ten oznámenie po zime, teda na jar 2017 odstránil, ale Okresný úrad už ďalej nič neriešil. Prečo?

12. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

majiteľ vozidla bol na skutočnosť, že jeho vozidlo ohrozuje životné prostredie prvý krát upozornený MÚ – MČ Rača – ako orgánom štátnej správy odpadového hospodárstva v decembri 2016. Vo februári 2017 požiadal držiteľ vozidla o ponechanie vozidla na mieste, do uskutočnenia úkonov polície súvisiacich s uvedeným vozidlom. MÚ uvedenej žiadosti vyhovel. Keďže stav vozidla ostal nezmenený, v októbri 2017 vyzval MÚ držiteľa vozidla na jeho odstránenie v stanovenej lehote, čo držiteľ vozidla nevykonal. Dňa 14.11.2017 zaslal MÚ Rača objednávku zazmluvnenej spoločnosti na umiestnenie vozidla na určené parkovisko.

S pozdravom

Eva Miklánková, hovorkyňa MČ Rača
12. december 2017

Anonymný užívateľ

Odporúčam prispievateľom na tento portál zasielať podnety o vozidlách bez platnej TK a EK priamo aj na Okresný úrad Bratislava, Odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií. Bude to rýchlejšie a určite účinnejšie! :-)
https://www.minv.sk/?okresny-urad-bratislava
12. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vozidlo bolo odtiahnuté spoločnosťou P+K s.r.o. dňa 21.12.2017.

Mgr. Valéria Pauloviczová

Referent odpadového hospodárstva
Miestny úrad Bratislava – Rača
12. január 2018

Dušan Veselý

Vdaka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania