Cistota Medenej ulice

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
zita 11. decembra 2017

Prosim o dokladnejsie zametanie a cistenie ulic. Mnozstvo odpadkov sa nachadza na Medenej ulici a dalo by sa povedat, ze na kazdej ulici v BA. Zhorsuje sa to cez vikend, kedy su ulice St mesta zahltene odpadkami, Urcite uznate, ze to nie je najlepsia vizitka mesta, ci uz pre obyvatelov alebo navstevnikov. Prosim o dokladne cistenie ulic aj cez vikend. Vdaka

11. december 2017

Odpoveď samosprávy

Ďakujem za podnet, o čistotu parkovacích miest na Medenej ulici sa v zmysle nájomnej zmluvy stará BPS PARK, a.s. Upozorníme túto súkromnú spoločnosť, aby si dôsledne plnila svoje povinnosti a udržiavala čistotu parkovacích miest.

Radoslav Števčík, starosta Starého Mesta
17. december 2017

zita

Dakujem velmi pekne za odpoved. Avsak stav Medenej ulice je nezmeneny, stale s odpadkami. Vid foto z 17.12. Ma BPS Park pravidelny rozpis cistenia parkovacich miest? Ci? Prosim, aby ste ich opat upovedomili o dokladnejsom cisteni ulic, ktore maju podla zmluvy na starosti. Dakujem.
18. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, upratovanie parkovacích miest prebieha pravidelne. Udržiavanie čistoty je však kontinuálny proces. Dnes predpoludním bol stav na Medenej uspokojivý - doklad fotografie. Je pravda, že popoludní bola na rovnakom mieste plechovka, ktorú niekto vyhodil pri vystupovaní z auta. Tú som však neodfotil, ale zodvihol a zahodil do smetného koša. Každé mesto je také, akí sú ľudia čo v ňom žijú. Možno treba upozorniť iných, aby nám ho nešpinili. Aj preto vám ďakujem za vaše upozornenia a záujem o verejné priestranstvá.

Radoslav Števčík, starosta Bratislava - Staré Mesto
03. jún 2018

zita

Odpadky na Medenej. Prosim upovedomit firmu starajucu sa o cistotu parkovacich miest, aby si robili svoju pracu dokladne a pravidelne cistili ulicu od odpadkov. Podnet budem nadalej sledovat.
03. jún 2018

zita

03. jún 2018

zita

Prosim admina o preposlanie podnetu Staremu mestu.Vdaka
31. december 2019

zita

Mnozstvo odpadkov na Medenej ulici. Prosim vyzametat. Vdaka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania