Odstránenie stĺpov Šášovská (Petržalka)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Tomáš . 11. decembra 2017

Dobrý deň, žiadam o odstránenie stĺpov voči vozidlám. Ako sa dostanú záchranné zložky (sanitka, hasiči) ku škole alebo obytným domom, keď sa jediný vstup ku nim zablokoval stĺpmi? Prečo sa uberajú parkovacie miesta, keď ich je v Petržalke nedostatok.. Poprosím o urýchlené odstránenie. Zároveň žiadam o meno iniciátora. Ďakujem

12. december 2017

cestár

Tomáš, podobne ako u Vyšehradskej a ešte doplním, či tie stĺpy - koly boli zrealizované na základe projektu dopravného značenia a či boli odsúhlasené v dopravnej komisii pri magistráte, kde jedným z účastníkov je aj polícia - krajský dopravný inšpektorát.
12. december 2017

[email protected]

koniec koncov, o tie "zachranne zlozky" ani tak nejde, vsak?
12. december 2017

Stefan

Nie je v pozadi skola? Asi to uzavreli kvôli bezpecnosti. Je chore, že vsade parkuju auta. A je uplne scestne, ak parkuju na chodníkoch. Chodník je od slova chodec. A zachranné zlozky nemaju problem to zobrat cez trávu. Treba si zvyknúť, že auto nemusí parkovať hneď pri dome ,ale bude treba k nemu prejst aj 5 min peso.
13. december 2017

Odpoveď samosprávy

Regulačné stĺpiky boli umiestnené a osadené na základe podnetu obyvateľov Šášovskej ulice. Osadenie stĺpikov požadovali už pred rekonštrukciou materskej školy. Dočasne jazdu vozidiel z parkoviska po chodníku na spevnené plochy medzi Lietavskou, Beňadickou a Šášovskou ulicou obmedzilo zariadenie staveniska zriadené na parkovisku. Po jeho odstránení dodávateľom prác sme pristúpili k umiestneniu stĺpikov. Nie je pravdou, že bránia nevyhnutnému prístupu k obytným domom a škole. Cirkevná základná škola NARNIA Beňadická 38, Bratislava, má zriadený náležitý prístup zo strany Lietavskej ulice, je upravený zvislým aj vodorovným dopravným značením, ktorý im zabezpečuje nepretržitý prístup. Bytové domy na Šášovskej ulici majú zabezpečený prístup pre vozidlá po Šášovskej ulici.

mestská časť BA-Petržalka
15. december 2017

Tomáš .

Ďakujem za odpoveď, prajem pekný deň.
17. december 2017

mexxxico

zdravim uplne tam stacilo osadit znacku zakaz vjazdu a mestsky by mohli ryzovat na dalsom mieste som zvedavy ako sa tam dostanu technicke sluzby alebo vpska ked budu kosit vzdy prislo velke auto zlozilo kontajner pokosilo sa a odviezlo sa uz teraz lutujem alergikov ked sa tam stohto dovodu nebude kosit a po trave sa to neda obist ako ste pisali ze zachranne sluzby to mozu obist
17. december 2017

Stefan

Kym sa osadia stlpy, tak sa to odkomunikuje so vsetkými dotknutými organmi. Netreba mat strach. Konecne to tam bude bez aut. VPS sa tam dostane. A kosit sa bude ako doteraz, to nema absolutne ziadny vplyv na danu upravu.
18. december 2017

Peter

Najradsej mam takych co sa ohanaju sanitkami a zachrannymi zlozkami ale skutocny stav je ze nemozu zaparkovat svoje auto uplne pred vchodom pomaly v obyvacke...
26. február 2018

Tomáš .

Dobý deň, po odstupe času uznávam, že stĺpy voči autám pomohli a na chodníku je bezpečnejšie. A páni na chodníku neparkujem :) pekný deň.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania