Vyznačenie zákazu zastavenia B 34 Vyšehradská (Petržalka)

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Tomáš . 11. decembra 2017

Dobrý deň, žiadam o umiestnenie značky B 34 - zákaz zastavenia na vyznačené miesto ako vjazd na ulicu Vyšehradská 15, keďže sa zablokoval stĺpmi jediný vstup pre záchranné zložky (sanitka, hasiči) ku škole alebo obytným domom, keď sa jediný vstup ku nim zablokoval stĺpmi. Ďakujem

12. december 2017

cestár

Tomáš, to by niekto na magistráte musel rozmýšlať a zvihnúť svoj zadoček a isť von preveriť skutkový stav, ale prečo, veď je zimné obdobie, aby náhodov neprechladli. Určite to zabezpečia, volby sa blížia a to sa toho naslubuje a vynachváli, čo všetko zrealizovali pre občana, a čo všetko zanedbali to už nepovedia, práve naopak, pochvália sa, koľko problémov vyriešili .
13. december 2017

Odpoveď samosprávy

Zložky hasičskej záchrannej služby môžu v zmysle platných predpisov užívať rôzne spôsoby a prístupy k požiarnemu zásahu, používať k prejazdu trávnatý porast, orezať zeleň, posunúť alebo odstrániť pevné prekážky a pod.
Aj v čase obmedzeného prístupu vozidiel na chodník kde sú osadené regulačné stĺpiky zriadením stavebného dvora pred Materskou školou Vyšehradská 17, vodiči osobných motorových vozidiel odstavovali aj naďalej svoje vozidlá na spevnených plochách pred školou, za školou, na chodníkoch pred bytovým domom Šášovskej ulice a aj na ostatných spevnených plochách. Mali a majú teda naďalej umožnený príjazd vozidiel ku škole a bytovým domom, nemožno teda považovať osadenie regulačných stĺpikov za prekážku pre nevyhnutný prístup záchranných zložiek. Z uvedeného dôvodu nie je nutné umiestniť dopravné značenie navrhované žiadateľom.


mestská časť BA-Petržalka
15. december 2017

Tomáš .

Ďakujem za odpoveď, prajem pekný deň.
18. december 2017

Peter

Najradsej mam takych co sa ohanaju sanitkami a zachrannymi zlozkami ale skutocny stav je ze nemozu zaparkovat svoje auto uplne pred vchodom pomaly v obyvacke...
12. apríl 2019

Matej

Dobry, podla komentarov bola poziadavka zamietnuta. Je teda toto znacenie oficialne, alebo nie?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania