Parkovisko na Rovniankovej ulici - neporiadok

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Michaela 20. decembra 2017

Neudržiavané parkovisko v okoli DK Zrkadlový háj priamo za VÚB na Rovniankovej ulici. Opadane lístie a rozhádzaný odpad.

21. december 2017

PRAVO REZIDENTA

nettreba sa stazovat.. ale zobrat hrable zopar vriec a urobit nieco aj pre spolocnu vec...skusme od seba...
21. december 2017

zita

nech sa paci Miro mikrovany, zoberte hrable, zopar vriec a chodte to upratat. Nemusite tu vypisovat, ale urobte nieco pre spolocnost. Od seba!
21. december 2017

PRAVO REZIDENTA

2 roky som na stanici nakladal batozinu popri skole, rok umyval mhd vo vozovni.. popri skole, zametal safko popri skole...nie ako ini pridu cez pole a pozaduju .. nie ste nauceni od domu tak to nefunguje..
ale mozme sa dohodnut v sobotu zabezpectehrable, metlu...sacky donesiem a mozme spolu....xx
21. december 2017

cestár

Miro mikrovany, prepáčte, ale zita má nie 100% ale 1 000% pravdu. Tu je vidieť, ako sú ľudia ľahko manipulovateľní. Pýtam sa, načo platíme dane a nie malé, čo robí dobre platená samospráva bez akejkoľvek zodpovednosti. Rád by som videl tie faktúry, ktoré boli vypísané a uhradené samosprávou za zametanie a čistotu. Toto je tá odbornosť a práca pre občana? Toto je ukážka arogancie moci a nezáujmu o občanov, s ktorými sa denno denne oháňajú, ako sú tu pre občanov. Pomaly ale isto sa približujeme nie k europskemu mestu ale Luníku na východe.
22. december 2017

PRAVO REZIDENTA

ok...
ale nic to nezmeni na stave.. ked si to sami neupraceme.. aspon nateraz zdokladujeme a pôjdeme osobne na miestny urad.. a vykonzultujueme si to tam..
verte do snehu a dazdu to urcite nikto neriesi.. a bude des ked to tak ostane.. takze trweba urobit brigadu nazatial..
23. december 2017

cestár

Miro mikrovany, práve o to im ide, disiahnuť maximálnu apatiu občanov, ktorí si to nakoniec spravia sami. Hovorím, potom nemusíme platiť dane, a budeme mať na teplý čaj prípadne varené víno a budú konečne lepšie medzi ľudské vzťahy. Želám pekné sviaty.
04. január 2018

Odpoveď samosprávy

Čistenie predmetného parkoviska na Rovniankovej ul. zabezpečí Miestny podnik verejnoprospešných služieb Petržalka.

mestská časť BA-Petržalka
05. január 2018

Petra

Zdravim Miro mikrovany. Zacat sam od seba? Skusili ste to uz niekedy? Lebo my tu ano. Este v maji sme nemali pokosenu travu, bola pomaly po kolena. Reku, pokosime svojpomocne aspon pred domom. Vysledok? Hrozba pokutou. Bolo nam vysvetlene, ze citujem:”ktokolvek, kto chce vstúpiť svojou činnosťou na cudzí pozemok, mal by to urobiť s vedomím vlastníka, prípadne správcu. Tak je to aj s kosením. Ak niekto chce bezplatne kosiť cudzí pozemok z akýchkoľvek dôvodov, môže sa mu to tolerovať za určitých dohodnutých podmienok s vlastníkom, príp. správcom pozemku. Pri zistení nelegálnych činností na území, ktoré spravuje SMsZ, tá môže podať oznámenie na mestskú políciu, ktorá vec prešetrí a rieši v zmysle platnej legislatívy...”
Takze chcem upratat bordel a este sa mam predtym 2 mesiace natahovat s povolenim od spravy mestskej zelene? Kto ma na to cas? A potom clovek straca chut pridat ruku do diela
25. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
o čistenie parkoviska sa postarali pracovníci MP VPS Petržalka.
Kto? MP VPS Ba-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania