Pešia zóna alebo parkuj kde chceš?

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
jajbolina 23. decembra 2017

Centrum mesta, pešia zóna Hviezdoslavovo námestie a Palackého ulica. Rovnako drzé parkovanie popri električkovým koľajám na Nám. Ľ. Štúra. Sú tam síce vyznačené parkovacie boxy, ostatné autá na námestí mestská polícia nevidí. Tak načo živíme Mestskú políciu Bratislava?!

23. december 2017

Jardo Mladší

ja neviem.....snáď by bolo vhodne u záujemcov o mestskú políciu aj očne testy.Hlavne že mesto vyplakáva že nemá peniaze.Keby pokutovalo bolo by ich až až
29. december 2017

Jimmo

vrcholom je parkovanie v parku Eugena Suchoňa pred Redutou, tam by mali byť osadené stĺpy, ktoré by znemožnili vjazd do parku ako sú osadené z Palackého ulice
31. december 2017

cestár

Vážený Jardo Mladší, nezamestnanosť klesá, historicky je na najnižšej úrovni. Meskáči odtiahnu tak maximálne Favorit alebo Felíciu. A na tých dvoch kolobežkách, čo im zaobstaral pán primátor Nesrovnal sa to všetko naraz nedá postíhať, viete ako sa namakajú, keď sa presúvajú? Očné testy netreba, len im dať ďalekohlady ale aj s nočným videním. A peniaze, prečo by malo zarábať mesto, z čoho by boli platené provízie, lobing a všimné, veď to doplatíme my všetci na daniach a pán primátor sa bude chváliť, v akej super ekonomickej kondícii je mesto, len nepovie, že úžerníckym spôsobom vydiera vlastných občanov, bez akejkoľvek trestno právnej zodpovednosti. Takto vládnuť dokáže každý aj s minimálnou mzdou.
19. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Mestská polícia vykonáva pravidelné hliadky, nemôže však zabrániť každému arogantnému správaniu vodičov. V každom prípade, pokiaľ ste svedkom situácie, že vozidlá neparkujú v zmysle predpisov a prekážajú premávke, je potrebné ohlásiť to Mestskej polície na skrátené číslo 159, ktorí pošlú najbližšiu voľnú hliadku na preverenie.

S pozdravom


Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
19. január 2018

jajbolina

Vážený magostrát, ide o najužšie (a najcennejšie) centrum mesta, od seba vziadalené ani pol kilometra. Tam by mali byť mestskí policajti nonstop a pokutovať (plus odťahovať) autá okamžite. Vašu odpoveď si niekam... a začnite makať! Ak máte málo papúč, objednajte si ďalšie, ak máte málo policajtov, prestaňte kontrolovať len vybrané miesta a naháňať kšefty súkromnej firme BPS-Park (napr. oproti River parku).

PS: Koľko platí súkromná firma BPS-Park za využívanie mestských policajtov?
https://dennikn.sk/blog/dvojaky-meter-mestskej-policie-v-bratislave/

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania