Poškodený prechod pre chodcov na Námestí SNP

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Vyriešený
meno
jajbolina 23. decembra 2017

Priamo v centre mesta na Námestí SNP (oproti McDonaldu smerom k Starej Tržnici) je prechod pre chodcov, kde sú povylamované a krivo vsadené dlažobné kocky. Prechod je nebezpečný, žiadam o rýchlu nápravu.

23. december 2017

cestár

TreskPlesk, Dopravný podnik už skolaudoval rekonštruovanú elktričkovú trať na Špitálskej, ktorá ho stála enormné úselie, ktoré už chvala bohu polavilo, takže teraz budeme sledovať operatívnosť a odbornosť pracovníkov Dopravného podniku.
15. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet!
Riešenie uvedeného problému je plánované v tomto roku - ako práce bezprostredne nadväzujúce na plánovanú výmenu koľajových konštrukcií v danom mieste.

odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.
15. január 2018

cestár

Vážení odborníci Dopravného podniku, pýtam sa Vás, či to myslíte vážne, alebo si robíte srandu? Ten priechod je v úplnom centre mesta a asi aj najväčšou frekvenciou prechádzajúcimi chodcami a turistami. To budete čakať, kým sa to nerozpadne a niekto sa tam nedoláme. To je problém vymenieť a doplniť pár dlažobných kociek? Čo tam vôbec hladáte? A keď už hovoríte o výmene koľajových konštrukcií napíšte aspom predbežný termín a rok prosím Vás, aby sme videli ako promptne pracujete. Po skúsenostiach s rekonštrukciou električkovej trate na Špitálskej a extrémne dlhodobo pripravovanej rekonštrukcie električ. trate Karlovka - Dúbravka to asi nestíhate. Pán primátor, počúvame, ako ste zrealizovali 200 bezbarierových priechodov a pritom neviete zrealizovať doslava smiešnu opravu jestvujúceho, ktoré máte možno 300-400 m od Vašej kancelárie. V rámci obednej prestávky sa tam choďte pozrieť a odpovedzte čo s tým. Ďakujem.
15. január 2018

jajbolina

Súhlasím s cestárom ide o mimoriadne vyťažený prechod pre chodcov, oprava nepočká. Alebo si "vezmete na triko" zlomeninu nejakého chodca? Tuším je na čase, aby si ľudia hromadne uplatňovali nároky na škodu, ale pekne po zodpovedných, nie na náklady firiem. Možno by v úseku koľají mohli dať ten gumový pás čo zvyknú dávať na prejazdy áut, je to stabilnejšie ako dlažba (rovnejšie). Je to tak riešené aj pri moste Lafranconi na prechode pre chodcov/cyklochodník.
16. január 2018

Richard

Už niekoľko rokov ma udivuje tento stav a o to viac táto reakcia z dopravného podniku. Treba ich bombardovať!
04. jún 2018

Antoan

Poškodená a nebezpečná výhybka

Poškodená výhybka električky. Hrozí tu vykoľajenie nakoľko sú časti výhybky viackrát pozvárané a stále sú na niektorých miestach prasknuté. Taktiež podložie pod výhybkou je poškodené a celá výhybka sa pohybuje pri prechode električkou hore - dole. Taktiež poškodenie spôsobuje nadmerný hluk.
V tesnej blízkosti je prechod pre chodcov a zastávka električky . Výhybka prechádza priamo cez prechod pre chodcov. S kočíkom je dosť ťažké prejsť týmto miestom. Mamičky musia často prenášať kočík na rukách lebo sa im kolesá zachytávajú vo veľkých medzerách vo vypadnutej a poškodenej dlažbe a v medzerách okolo koľajníc.
12. november 2018

Martin U

Priechod a vyhybka sa už opravujú.
17. február 2019

Martin Uváček

Priechod a dlažba na ňom boli opravené. Podnet vyriešený,

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania