Poškodená značka IP 4 na Litovskej

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
IVAN 20. decembra 2017

Poškodená značka Slepá cesta.

21. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme Vám za podnet, značka bude začiatkom budúceho roka vymenená za novú.

Mgr. Magdaléna Svoreňová
Miestny úrad mestskej časti
Bratislava - Karlova Ves
www.karlovaves.sk
21. december 2017

Stefan

Aj ten chodník by potreboval vymeniť, keď tak pozerám. Alebo aspon pozametať, okraje chodníka prerastené trávou....
21. december 2017

cestár

Stefan, tento chodník nie je v prioritách poslancov ani "nezávislého" pána primátora Nesrovnala. Robí sa len to, kde chodí najviac obyvateľov, ktorých ohlupujú pozlátkom ale s nekvalitou a aroganciou moci, lebo už začal predvolebný boj. To už vo Vajnoroch, tam kladú asfalty aj za dažďa a zimy, aby mohli vyčísliť, koľko fušeriny zrealizovali z daní občanov, len už nikto nepovie a nesleduje koľko to vydrží, ako most SNP, ktorý po 45 rokoch rekonštruovali, ktorý už po necelých 2 mesiacoch prevádzky potichúčku opravujú, choďte sa pozrieť na tie záplaty. A rekonštrukcia lektričkovej trate na Špitálskej hovorí za všetku odbornosť pracovníkov magistrátu a skupinkou vedenou "nezávislým" pánom primátorom Nesrovnalom. A toto všetko platíme z naších daní, ktoré nám určite zvýšia, lebo podľa "nezávislého" pána primátora Nesrovnala Bratislava je podfinancovaná a tak, aby populisticky mohol predstúpiť pred kamery, ako buduje Bratislavu ako europske mesto, mesto (rozumejte "nezávislý" pán primátor) musí zvýšiť dane. Toto je pravý a nefalšovaný populizmus a extrémizmus, To sme si teda zvolili fušerinu, čo?
23. december 2017

Jardo

Cestár, už si trápny.
24. december 2017

Stefan

Jardo, žial je to pravda. Na magistráte to vrie. žial lobimg je tam taký, že bežný občan by zvracal. Mam kamosov poslancov v kraji aj MČ. Zvonka sa to vzdá , ako všetko robia pre ľudí, ale v konečnom dosledku je to len biznis. Vid podchod na Záporžskej. Magistrát vymenil osvetlenie ale nedkončil ani to. Je tam tma pri vstupoch taka, že vsetci chodia radsej cez cestu. A dovod? Počasie. Pritom vonku je jar. Ta rekonstruckia je odflaknuta až až. Nevymenili podlažie kam steka voda zo strechy. O dva roky to bude v havarijnom stave zase. ....... Skoda reči. Chodníky sa asdfaltuju nie len ne travu ale aj priamo do pody na zem. Obrubniky niekde uplne chýbaju....
31. december 2017

cestár

Vážený Jardo, dovolte mi, aby som Vám aj ja povedal svoj názor. Možno som trápny, ale Vy ste chudobný duchom. To, čo tu realizuje skupinka pohrobkov SDKU reprezentovaná tak zvaným nezávislým primátorom Nesrovnalom spolu s riaditeľom magistrátu pánom Maruškom, to je absolútny politický diletantizmus a nezmyselné plytvanie financií z daní občanov. Asi ste členom diletansého zlepenca na magistráte, ale Vás treba vyhnať z tých teplých funkcií za tie škody, ktoré spôsobujete tomuto mestu a nevážite si občanov. Vy ste hanbou mesta, toto nie je poslanie verejnej správy, ale liečenie si komplexov menej cennosti na úkor občanov. A tak, ako píše pán Stefan, choďte sa pozrieť ako zrelalizovali práce: prevzate sa po moste SNP a za aký finančný obnos, ktorý je preťažený a uvidíme čo sa bude s ním diať v ďalšom období a koľko budú stáť náklady na jeho záchranu, poskladáte sa s nezávislým pánom primátorom Nesrovnalom na jeho sanáciu? Prejdite si Špitálsku, kde samozvaní odborníci spôsobili zastavenie stavby, nie BSK, ale politickí, nie odborníci ale diletanti na magistráte presunom zastávky MHD do novej polohy, a teraz potichúčky ju osadia na pôvodné miesto, a koľko to bude stáť? Pozrite si ako rekonštruujú cesty, veď to je nagrc a o chodníkoch ani nehovorím, a toto všetko platíme my s prepáčením, hlúpi občania z našich daní z daní všetkých občanov, aj z Vašich. Parkovaciu politiku rieši tak, že si auto zaparkuje do mestskej garáže za penieze občanov, a keď mu to poslanci vytknú, nie aby ho preparkoval von, on ho preparkuje na iné podlažie a prikryje plachtou. Keď máte čo len zrnko morálky a zdravého sedliackeho rozumu, tak sa ospravedlnte, a keď nie, tak prosím Vás držte pusu. Osobne je mi Vás ľúto, ale s tým ja nič nenarobím.
05. január 2018

orbitalfunk Pavúk

D 9a???
Vážený, dúfam, že nemáte vodičské oprávnenie, pretože od roku 2008 sa predmetná značka nazýva IP 4.
05. január 2018

Admin KV

Dobrý deň, orbitalfunk,
názov podnetu som napísal ja, a to na základe publikácie z roku 2000. Ďakujem za upozornenie a za chybu sa ospravedlňujem. Názov podnetu opravím.

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
07. marec 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
poškodené dopravné značenie bolo vymenené za nové.

Mgr. Magdaléna Svoreňová
Miestny úrad mestskej časti
Bratislava - Karlova Ves
www.karlovaves.sk

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania