Nelegalna vystavba a nedodrziavanie limitov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Neriešený
meno
zahradkarka 27. júna 2013

nelegalna vystavba a nedodrziavanie limitov pre povolenie vystavby v lokalite
BA II pre oblast zahradkarskej osady Mokráň-Záhon pri Zlatých pieskoch.

27. jún 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
k Vášmu podnetu - nelegálna stavba a nedodržiavanie limitov oznamujeme, že po zistení vlastníkov pozemkov stavebný úrad oznámi štátny stavebný dohľad na predmetnej stavbe.



Tatiana Baáriová, kancelária starostu
27. jún 2013

vladimir

A čo skonštatuje ŠSD,doteraz chodili okolo slepý ludia a hlupaci, ktorí sa tvarili, že nič nevidia a ich sa to netýka-- takáto je celá spoločnosť a ŠSD to zlegalizuje--hanba tomuto falošnému princípu
02. júl 2013

vladimir

Akosi dlho zisťujú tých vlastníkov, nerobia u Vás náhodou pracovníci našich súdov?
09. júl 2013

vladimir

akosi dlho Vám trvá zistiť vlastníkov a oznámenie ŠSD- ste tak strašne vyťažený na tých úradoch, netreba Vám náhodou trocha znormovať prácu aby ste mohli podávať plnohodnotné pracovné výkony okrem odsedených a predebatovaných hodín
18. júl 2013

vladimir

nepotrebujete brigadnikov na výpomoc aby Vám s tým pomohli
29. júl 2013

fuxo

pocuj Vladimir, keby si tak bojoval radsej za zlegalizovanie rozumnej vystavby v tejto lokalite /podla navrhov MU Ruzinov)...mozno ti nedochadza, ze tvoj pozemok by mal zo dna na den dvojnasobnu hodnotu.
29. júl 2013

vladimir

p. Baáriová T. uplynul už mesiac a nevieme žiadny výsledok--nechce sa robiť už ani brigadnikom alebo nemáte pre nich finančné krytie? Chceme skorú reakciu a odpoved.
30. júl 2013

vladimir

Mily fuxo ja v danej lokalite nemám žiadny pozemok ani ma nezaujima dvojnasobna hodnota ako si myslíš --podstata je v nemohucnosti organov samospravy zistiť vlastnikov pozemku za 30 dní, neochota vyrubenia vysokej pokuty atd
30. júl 2013

Fero

Ježišmááárjáá zase jeden spravodlivý/á (ale neinformovaný/á) nemáš tam pozemok...??? Vieš niečo z minulosti a vývoja lokality - osady ?... Nezaujíma ťa cena...?
Vychádza mi z toho : že si ..."pekne naštvaný autor tzv. štúdie" , ktorý v prvej variante navrhoval vyvlastnenie záhrad a vytvorenie cca 190 stavebných pozemkov. To by bol biznis..? A mohlo tobyť už o rok (Chala pánu, nebude...)
30. júl 2013

vladimir

Nie som ani autorom štúdie ako sa milne domnievaš a nie som ani zástancom vyvlastnenia. Zaujíma ma iba nedotknutelné súkromné vlastníctvo a pokoj od všetkých čertových spolkov ,ktoré sa za kadečo schovávajú a občanov neinformujú a tak sa z nás stávajú neinformovaný/ ako si ma nazval v príspevku-- prečo asi nemám odpoved na otázku za 30 dní/ Tu sa nejedná predsa o jedného spravodlivého ako sa domnievaš, ale asi o nejaký princíp platný vo vyspelej spoločnosti ktorí rešpektujú všetci bez ohľadu na to čo majú pred a za menom atd, a nemyslia len na zabezpečenie svojich rodinných príslušnikov
12. august 2013

JOJO

vladimir Ty si uršite neukojeny frustrovany cloviecik ktory je urcite panic a doma onanuje nad tym ako ublizuje ludom co keby sme sa stretli a Ja Ti to troska vysvetlim ako to v živote chodi
12. august 2013

fuxo

Vladimir, tak pokial ta zaujima nedotknutelnost pozemkov, tak by si mal bojovat za to, aby nebolo branene vyuzivaniu sukromnych pozemkov na taky ucel, na aky su urcene. Je to rekreacna zona, kde som si chcel postavit rekreacnu chatu a hajzli z mesta mi nejakiu trapnou studiou obmedzili vystavbu na 20 m2. Skus sa rekreovat s rodinou v takej kolni. Zak sa zamysli a potom pis ty drbo.
28. január 2014

hlavnePozitivne

Tak tento domcek aspon z fotky posobi celkom primerane pozemku a je aspon pekne dokonceny na upravenom travniku, prenocuje v nom urcite aj 5 clenna rodinka cez viked, decka sa vyblaznia na ZP, dospeli poklabosia pri grile. Tak si dnes predstavujem rekreaciu. Komu toto vadi? Ved to nie je 2 podlazna osarapana stavbisko. Zavist? hm pani,/sl. Zahradkarka?
28. január 2014

mifa

V tejto krajine sa robia take spinavosti takych rozmerov, ze to ze si niekto takto upravi travnik a postavi tento mily domcek i ked nacierno, no aspon na svojom pozemku, pri tejto vyske ani netieni, neobmedzuje, mi pride ako, ako prdnutie v tornade odpornosti, ktore sa toci touto krajinou. Namiesto toho aby ste PANI ZAHRADKARKA venovali svoju energiu tomu, aby si vsetci mohli postavit aspon takyto domcek v tej lokalite. Verim, ze vam uzivanim takehoto domeckeu neodopieraju vasu pasiu v sedeni na vasom pozemku a nacuvaniu spevu vtackov a pod. Ja to mam tiez v plane. Postavit si podobny dom. Uz sa tesim ako mi moj domcek zvecnite na tejto stranke.
28. január 2014

zahradkarka

s tymto suhlasim.....ja len nesuhlasim s takymto pristupom bezohladnych ludi. t.j. ked maly pozemok, tak aj maly domcek a ked pravidla, tak pre vsetkych - niekto sa snazi, dodrzi co sa da, snazi sa zachovat limity a trochu zelene, ktorej je cindalej, tym menej....a niekto si len tak pride z hornej-dolnej a postavi si ciernu stavbu na 1/2 pozemnku a zelen nikde. Ked mate peniaze na velke domy, no tak si aj kupte STAVEBNE POZEMKY.To je vsetko.
29. január 2014

mifa

Toto PANI ZAHRADKARKA nie je velky dom. Podla mna je primerany velkosti pozemku aj ked ma viac ako povolenych 20 m2 co je zas tiez dobra blbost, take rozmery. Znami maju zahradu niekde pri Vlcom hrdle, je to taka lokalita no nic moc. Tam by som rozumela regule 20m2. Pozemok tam je naozaj vhodny len na to aby si tam clovek posadil rajciny a okopaval zeleninu a bala by som sa tam sama aj za dna. No lokalita, o ktorej hovorime je nedaleko jazera ZP, ludia by tam mohli travit vikendy nedaleko vody alebo prazdniny s deckami, no neviem si to predstavit v chajde do 20 m2. Tak ked mate tolko casu a energie mohli by ste ju venovat radsej boju za to aby sa tam dali postavit rekreacne chatky aspon 60 m2 a nie zavidiet inym, ktori maju tolko odvahy, pre vas bezohladnosti, postavit sa nezmyselnym zakonom a regulam tejto bananovej republiky. Ako je mozne ze predtym sa tam dalo stavat do 100m2 a teraz len do 20m2. Preco nie 50m2? Zaujimave nie? Ono ze sa nicia ploty pri stavbach... No nasa chatka postavena pred x rokmi este povodna, vyzaduje rekonstrukciu. Ten material tam bude treba tiez doviest. Aj zeminu treba navozit lebo je to sami strk. Auto, ktore nam tam zeminu vozilo malo tiez co robit aby sa tam vytocilo...
11. február 2014

leile

ulna zavist, presne nikomu nezavadzia a je krasny, podla ma cista zavist!!!
27. september 2015

Ondrej P

Som sám vlastníkom čiernej stavby, pretože Magistrát v rozpore so zákonom nevydal kladné stanovisko s odôvodnením, že si neželajú výstavbu v tejto lokalite. Pritom v rozhovore mimo záznam, mi úradníčka sama povedala, že sa mám obrátiť na dobrého právnika, lebo oni vedia, že to prehrajú, ale aspoň to na pár rokov oddialia. Najhorší je amaterizmus právnikov, vystriedal som štyroch než som zistil, že viem o tom viac ako oni. Takže piatu právničku som najskôr vyspovedal a až potom sa dohodol na spolupráci. Problém je, že samotný úradníci nevedia čo je v zákone napísané a majú drzosť ešte aj ignorovať protest prokurátora. Hľadajte právnika ktorý ma skúsenosti priamo s takouto lokalitou, napr. Schmidl v Malackách mail neviem ale dá sa nájsť na nete, v Bratislave je to napr. Bilčíková [email protected], v Nitre napr. Veselovský... ak im napíšete, alebo zavoláte prvú konzultáciu mne neúčtovali, takže nemáte čo stratiť. A ty záhradkárka ty si také chúďatko... A nie je pravda, že je tam povolené len 20m2 - napr. Bilčíková, ktorá zastupuje mňa, má v tejto veci aj právny rozbor prokurátora, ktorý to vyvrátil, tá štúdia nie je platná aj keď sa na ňu Magistrát stále odvoláva.
01. november 2015

Lucia

Tolko domou ste postavali a zavarili ste branku. Musim chodit na zastávku studena cez ulicku aj v noci. Predtym som mala kluc ale kaslem na to. Vy sa bojite indianov a ja nie len toho pytona sa obavam ze na mna skoci zo stromu lebo ho krmite vasim bordelom. Tak tade nechodte vobec ked sa v zime zamknete. Tak v lete chodte na platenu plaz ked odo mna z pred jazera pytate myto. Radsej pojdem s Apacmi udolim smrti a nebudem sa bat zleho.
08. november 2015

Mpík

Pani Lucia to bol dobrý podnet, taký k veci......

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania