Smeti a fólia pri 'cykloceste' pod mostom SNP

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

Pri chodníku od SNP smerom k Vydrici vytŕča fólia pozdĺž celej cesty, vyzerá to príšerne. Navyše už druhý alebo tretí krát po vyzberani od smeti tu ostanú sáčky so smetami aj mesiac. Tieto tu sú tu minimálne 2 týždne. Pozbierať by trebalo znova.

27. december 2017

D.Daniela

odkedy vysadili levandule, cca pred 2 - 3 rokmi, nikto sa o tento priestor nestara
27. december 2017

cestár

Vážení občania, nedá sa všetko naraz. Pán primátor až do vianočných sviatkov intenzívne frézoval poškodené komunikácie a pokladal nový asfalt, bez ohladu na klimatické podmienky, technologické postupy a realizácie vodorvného dopravného značenia, aj bez ohladu na zabezpečeniie zimnej údržby, kde po snežení bola ochromená doprava na Kramáre. Viete, čo to všetko dá roboty? Čo tam po nejakých smetiach a levanduliach, keby všetko robili ako sa má, čo by robili nasledujúce obdobie, čo by faktúrovali? Veď aj tak tento populizmus extrémizmus zaplatíme my všetci z našich daní a pán primátor predstúpi pred kamery to buide toľkej slávy. .
27. december 2017

Jano Brunovský

Smeti a odhalené fólie

Vyzbierané smeti su v sackoch na mieste už aspoň mesiac, tento problém vidím už 2 alebo 3 krát. Plus hnedé fólie vidno a vyzerá to otrasne, sú potrhane.
29. december 2017

D.Daniela

Táto tzv aj cykl.trasa,ktora vedie spod Mosta SNP na Zidovsku je spinava /zaparkovane auta - ich majitelia produkuju odpad : flase, plasty,atd/, zvysky zahonov s levandulami a axamietkami su v dezolatnom stave.
24. september 2018

Tomas Hajster

Oporna stena a kvety a chodnik

Dobry den, bolo by mozne upravit tu opornu stenu alebo ju prekryt niecim viac fotka? A ta zelen pod tym plus chodnik. Zelen - potrebuje precistit od odpadkov a doplnit dalsiu vyzera to dost divoko. Cyklochodnik by potreval tiez opravit
26. september 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol postúpený vecnému útvaru Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava na posúdenie/vybavenie.
O výsledku Vás budeme informovať.

Ďakujeme a pekný deň


Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
21. september 2020

Peter Oravec

Dobrý deň.
Neriešený podnet.
Prosím o preposlanie.
S pozdravom.
10. máj 2021

Peter Oravec

Dobrý deň,
prosím admina, aby požiadal samosprávu o aktualizáciu vyjadrenia k podnetu.
S pozdravom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania