Rozbite obrubníky okolo stromčekov

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení

Rozbite obrubníky a vďaka tomu poškodené stromy na Palisadoch. Boli by fajn opraviť obrubníky a pridať chrániče proti autam.

28. december 2017

cestár

Vážený pán Brunovký, pán primátor musí teraz pred volbami zrekonštruovať km ciet, na takéto maličkosti nie je proste čas, toto tak verejnosť nevníma, ako nové čiernym pozlátkom potiahnuté povrchy zrekonštruovaných ciest.
29. december 2017

Anonymný užívateľ

Je jasné, že to spôsobili šoféri pri parkovaní na chodníku.
29. december 2017

Anonymný užívateľ

cestár, a hlavne je to dobrý kšeft, keď sa opravujú dlhé úseky ciest. Dokonca mu na to dala vláda 13 milónov €. Ale, opraviť Hraničnú a iné kratšie úseky v dezolátnom stave, tak to nie!
20. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa, že sme na podnet v minulosti neodpovedali. Mrzí nás nedôsledná komunikácia z minulosti. Dnes sa snažíme o jej zlepšenie a v rámci toho sa vraciame aj k starším podnetom.
Situácia na tejto ulici si vyžaduje komplexnú rekonštrukciu. Tento rok sa dočkala takej druhá strana komunikácie. Podnet preposielame na príslušné oddelenie, ktoré si ho zaeviduje a komunikáciu navrhnú zaradiť do plánu opráv podľa jednotlivých priorít.
Prosíme Vás o trpezlivosť. Finančné prostriedky na opravu ciest sú obmedzené. Preto sa komunikácie obnovujú postupne.
V rámci zlepšovania sme tento rok pristúpili k schváleniu Technických listov mesta Bratislava. Od mája tohto roka je tento "Manuál asfaltovania" prílohou každej uzatvorenej zmluvy. TLMB priniesli zvýšenú kvalitu a estetickú hodnotu verejného priestoru. Okrem toho nám z dlhodobého hladiska prinášajú úsporu financii a efektívnejšie hospodárenie. Vďaka tomu bude možné v dlhodobom horizonte opravovať aj komunikácie, ktoré sa opravy dlho nedočkali alebo sa na nich oprava vykonávala menej často ako by bolo potrebné.
Viac o TLMB si môžete prečítať tu: https://bratislava.sk/sk/technicke-listy-mesta-bratislava

S pozdravom
Kto? Oddelenie správy komunikácií

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
28. december 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

predpokladaný termín opravy je 2022.

S pozdravom
Kedy? v roku 2022

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania