Ohrození chodci na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
Vinco 28. decembra 2017

Dobry den
Chcem poukazat na. specialne vynimocny problem na Slovensku, ohrozovanie chodcov na chodniku nezodpovednymi vodicmi, ktori si skracuju cestu po frekventovamom chodniku k svojim domom subezny Sintavska ul.Holicska -Jantarova.pri zastavke MHD smer parkovisko.

28. december 2017

Odpoveď samosprávy

Výkon dohľadu nad dodržiavaním zákona o cestnej premávkeje výhradne v kompetencii poriadkových zložiek, t.j. Mestská polícia hlavného mesta SR a Policajný zbor SR.

MČ Petržalka
29. december 2017

cestár

Neviem, kto písal odpoveď, ale do 24 hodín nemal sedieť na teplej stoličke spolu s prednostom, lebo ten riadí zasmestnancov. A toto platíme z naších daní, humus. A čo robí správca? to má riešiť občiansky výbor? Hanbite sa, treba Vás poslať na smetisko dejím ,Vy diletantii!!!!!!!!!!
31. december 2017

František

Ohrození chodci na chodníku pripomienka

Pripomienka k článku chodci v ohrození.
Stačí odstrániť (asi svojvoľne bez povolenia) pridaný asfalt k obrubníku v križovatke Holíčska - Šintavská pred chodníkom, ktorí bráni odtoku dažďovej vody do kanála
V tomto prípade platí Malá kopa pýta viac, stačí ak jeden vodič začne ostatní sa pridajú. Na zváženie na chodník osadiť zataras postačia ja väčšie, ťažšie kamene. Na zváženie samospráve zvýšiť parkovacie miesta, naviesť makadam upraviť terén vedľa chodníka.Povoliť parkovanie len pre osobné vozidlá.
01. január 2018

cestár

Pán František, nechcem s vami polemizovať, ale takéto návrhy sú irelevantné. V prvom rade je chodník budovaný pre chodcov, prečo ic hobmedzovať nejakými kameňmi. Na prípadne riešenie parkovacích miest, treba zrealizovať aspoň zjednodušenú projektovú dokumentáciu, ktorá bude riašiť všetky uvedené pripomienky, vjazd výjazd, odvodnenie ako i samotný odtok dažďových vôd. Lenže čo by samspráva neurobila pre občanov, toleruje chaos, ohrozovanie účastníkov premávky a v konečnom štádiu aj neporiadok a špinu, ktorú zaplatíme my všetci z naších daní.
17. január 2018

František

Problém začína zapadať prachom a objaví sa odkaz nevyriešený. Navrhujem riešenie úradníkom samosprávy. Osadiť na chodník značku zákaz vstupu chodcom po zotmení chodník je určený ako komunikácia pre motorové vozidlá.
22. január 2018

Peter

tam by nepomohli ani pevne zabrany je tam volne priestranstvo, riesil som to s mestkou castou odpisali ze auta by to obisli po travniku, nic im nezabrani aby to obchadzali. Kym ich niekto neprichyti priamo pri cine nic sa nestane. Potrebuju parkovat 1m pri brane, jazdia na chodnik aj ked je to spodne parkovisko nezaplnene.
22. január 2018

Peter

21. február 2018

Vinco

Nenapravitelny vodic, ale na Slovensku je to tak.
25. február 2018

František

Pre vodičku porušenie zákona jazda po chodníku foto v prílohe ako v banánovej republike.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania