Dopravná značka na zemi

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
D.Daniela 28. decembra 2017

Na Kopčianskej je už mesiac dopravn á značka na zemi

28. december 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.

Upozornili sme oddelenie hlavného mesta, ktoré sa bude podnetom zaoberať.

S pozdravom

Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
28. december 2017

D.Daniela

Halo, Odd.komunikacie, to iste ste odpisali 11.decembra. Vid text dole.
Zajtra konci prac.rok 2017!!
Je hanba, ze Vas treba takto 2x urgovat. Cakate, kym Vam znacku niekto odnesie do zberu???

Odpoveď samosprávy
Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.

Hlavné mesto poškodené dopravné značky opraví v najbližších dňoch.

S pozdravom


Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
28. december 2017

cestár

Občania, a toto všetko platíme my občania z našich daní. Otras, arogancia, neodbornosť, ľahostajnosť, demagógia, nezáujem o občana. Títo všetci nezávislí odborníci sú vhodní na okamžité rozviazanie pracovného pomeru s vyvodením trestno právnej zodpovednosti.
29. december 2017

D.Daniela

V.p. cestar,

toto mesto,tato krajina CHCE,aby ludia ostali apaticki!!!
29. december 2017

cestár

Vážená D.Daniela, áno máte pravdu a úspešne sa to darí obom zlepencom, či vládnemu alebo bratislavskému .Ľudia už sú apatickí a znechutení, len sa pozrite, ako sa tu kradne, tuneluje, to nerobia prostí ľudia, to robia papaláši a ktorí a koľkí boli zavretí? Hlavná vec že v republike je 3 740 000 exekúcia, "nezávislý" pán primátor Nesrovnal počíta bezdomovcov a sociáln premier nás ide kameňovať. To je niečo otrasné, toto je anarchia, toto je na míle vzdialené od právneho štátu, veľká chyba bola nežná, lebo nemajú strach z ničoho a nikoho.
29. december 2017

somár rámos

"cestár
Občania, a toto všetko platíme my občania z našich daní. Otras, arogancia, neodbornosť, ľahostajnosť, demagógia, nezáujem o občana. Títo všetci nezávislí odborníci sú vhodní na okamžité rozviazanie pracovného pomeru s vyvodením trestno právnej zodpovednosti."


Lenže výpoveď im musia dať ich nadriadení,a to sú ešte väčší lempli, pretože kontrola podriadených lemplov je ich povinnosťou.
29. december 2017

cestár

Vážený, "somár rámos" viete, čo je rozhodujúce, že Slovensko ešte stále spí, túto aroganciu moci, týchto politických defrandantov viery, ako spivea Jožo Ráž, už treba defenistívať defenestrovať,a nie len im to trpepiť bez náskedkov trpieť. Krásny príklad sú Rumuni, TU sa už títo sociálni defraudanti neboja nikoho a ničoho . Až keď budú plné basy skrachovaných a výpalnikov týchto politikov, poriadok tu by tu mal byt. . Výsledok, z celého srdca im to želám, už sa konečne preberme, Slovač, morho"!!!!!! Byť ako nebyť otrokom. Je pootrebná defenestrácia, aby mali strach, lebo z nás si robia dobrý deň., sociálny výpalníci.!!!!!!!
30. december 2017

somár rámos

Ech cestár jakživ sa tu nič nezmení,nie sú okná na defenestráciu. Toto je krajina skrz-naskrz hnilá ,špinavá,smradľavá. stačí sa len pozrieť na toto "hlavné mesto" .Len na blvanie.A čo? Kto si z niečoho čo robí? Ani sa mi nechce písať,jeden hnus.
31. december 2017

cestár

Vážený somár rámos, a toto je chyba. S celým textom súhlasím až na tú rezignáciu. Ako som písal vyššie, zlepence vládny aj samosprávny na hlavnom meste ustavične pracujú na znechucovaní občanov, naše zdanené platy neustále zaťažujú ďalšími a neustále sa zvyšujúcimi daňami, aby ich mohli viac a viac rozkrádať. Na to množstvo káuz či vlády alebo nezávislého pána primátora Nesrovnala už mali burácať ulice plné ľudí. Tých okien je dosť a keď nie okná lepšie sú dvere, treba ich pohyháňať a nepustiť naspäť. Pokiaľ rezignujeme, budú nás mať v hrsti, a to je práve to, čo nesmieme dopustiť. Jedno je isté, božie mlyny melú pomaly ale iste. Toto nie je hnus toto je humus a narchia a musí nastať čas, aby skorumpovaní politici boli právoplatne odsúdení, lebo zatiaľ sa tak nedeje. Musia mať za svoje pochybné rozhodnutia trestnoprávnu zodpovednosť tak, ako radoví občania, ktorí sú šikanovaní, vydieraní a exekuovaní. Toto výpalníctvo a úžeru legalizovanú hlúpimy zákonmi treba zastaviť, zrušiť a zatvoriť. Takže do Nového roku Vám, všetkým zdravo zmýšľajúcim občanom aj pracovníkom tohto portálu želám veľa zdravia, úspechov v osobnom živote a hlavu hore, nesmieme podľahnúť.
08. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

poškodená značka už bola opravená.

S pozdravom

Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania