Nefunkčná lampa na Topoľčianskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
Lubomir 28. decembra 2017

Lampa na Topoľčianskej 10 pri schodisku z Jantárovej cesty je už dlhšie nefunkčná. V priechode medzi vchodmi Topoľčianska 10 a Topoľčianska 12 je tma. Chodia sem vagabundi a zanechávajú tu odpadky.

28. december 2017

František

Lubomír
treba zavolať na osvetlenie dispečing t.č. 63 810 151 a je problém vyriešený.
( ak sa nahlási číslo lampy nemusia hľadať).
28. december 2017

cestár

Vážený pán František, už som to tu niekoľkokrát komentoval. Správcom všetkého verejného osvetlenia na území celej Bratislavy je hlavné mesto Bratislava. Hlavné mesto zodpovedá za stav verejného osvetlenia, vystavuje objednávky, podpisuje faktúry za údržbu nie dispečing osvetlenia, ktorý len realizuje opravy na základe požiadavky mesta a takým spôsobom je bez kontroly a napíše a vyfaktúruje si čo len chce. Pýtam sa, na čo je správca komunikácií, preplatení samozvaní odborníci na hlavnom meste podosádzaní pánom primátorom, platení z daní všetkých občanov? Toto mesto malo uzatvorenú zmluvu na údržbe verejného osvetlenia na 20 rokov, ktorá už rok je po jej účinnosti. Nezávislý pán primátor Nesrovnal nerešpektuje mestské zastupiteľstvo. Poslanci mu vytýkajú a poukazujú na nim porušovanie zákona o verejnom obstarávanbí a trvá si stále na svojom, nič a nikoho nerešpektuje len sám seba, nepodpisuje uznesenia mestského zastupiteľstva, mesto dostalo už pokutu 75 000,0 € za verejné obstarávanie a čo myslíte, kto ju zaplatí? Pán primátor, no nie, my všetci občania na daniach. Táto činnosť sa už dá nazvať verejným ohrozením a sabotážou zo strany hlavného mesta. Takže treba pomenovať veci pravým menom a je na nás, ako si strážime naše dane, ktoré úžerníckym spôsobom vyťahujú z peňaženiek nás všetkých.
07. február 2018

Lubomir

Dobrý deň,

prosím Vás o poskytnutie informácie, v akom stave je riešenie tohto problému.

Ďakujem
03. apríl 2018

Lubomir

Tak co bude s tou lampou?

Budky pre vtacikov za 11-tisic su uz dokoncene...

https://www.cas.sk/clanok/675280/bratislava-vrazila-11-tisic-eur-do-vtacich-budok-budete-ohromeni-ked-zistite-cim-su-vybavene/

...tak by mohli prist vymenit tu ziarovku.
26. september 2023

Rado

Nesvietia už dve lampy (nové LED klobúky).
26. september 2023

Odkaz pre starostu

Podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

David Dianiška
Admin za Petržalku

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania