Zatopená cesta a nemožný vstup do baráku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení
meno
Evka 29. decembra 2017

Zatopena cesta s chodníkom a obmedzený prístup do domu a bytov vlastníkov.trva to už najmenej rok .riešila to aj poslankyňa nového mesta - mierovej koloni no zatiaľ bez výsledkov.vzdy ked naprsi tak nam voda znemožňuje prístup do domu a bytov.dakujem za skoré vybavenie

02. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Podnet bol zaslaný na vybavenie.

Jana Plevová
02. január 2018

Evka

Ďakujem za informáciu.dufam že čoskoro sa to bude riešiť a pozru sa na to odborníci prečo keď vždy prší je tam veľká kaluz vody.kludne sa môžu obratit na ľudí čo bývajú na chemickej ulici 14.Nieje predsa možné aby sa človek nevedel dostať do svojho bytu a keď sa aj dostane musí chodiť okolo alebo sú mokrý od vody.za skoré vybavenie ďakujem
05. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podľa vyjadrenia spoločnosti BVS Bratislavská vodárenská spoločnosť, a. s. sa jedná sa o upchatú dažďovú kanalizáciu a dažďovú vpusť, ktorú je potrebné vyčistiť od nánosov a následne kanalizáciu pod košom v dažďovej vpusti až do zberača. Požiadavka na vyčistenie bola zadaná.

Jana Plevová
16. január 2018

Evka

Dobrý deň mohla by som poprosiť kontakt na firmu ktorá to ma dôjsť vyčistiť? Stále sa nič nedeje a teraz keď prší a snezi tak sa tam robí len kaluz vody stále.
27. máj 2018

Evka

Voda

ZNOVA TU PÍŠEM O NAŠOM PROBLÉME V MIEROVEJ KOLÓNII NA CHEMICKEJ ULICI 14.
Problém je v tom že keď prší tak nam stojí voda na chodníku a na ceste,je tam normálne potopa,keby dnes neprestalo pršať tak by sme mali vodu až v byte.môžte s tým už prosím niečo urobiť?
02. august 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podnetom sa zaoberá oddelenie dopravy, európskych fondov a verejného obstarávania.

Kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania