Nánosy blata na chodníku - Vydumanec

Zodpovednosť za riešenie: Iný subjekt

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 03. januára 2018

Po nedávnom vyčistení tohto chodníka je v súčastnosti v ešte horšom stave ako predtým a na prejdenie sú potrebné "gumáky". Kedy sa nájde účinne opatrenie, aby sa to pravidelné neopakovalo !!!

03. január 2018

Odpoveď samosprávy

Týmto potvrdzujeme doručenie Vášho podnetu, pričom mesto Prešov tento podnet preskúma a podľa možností prijme opatrenia na nápravu. O výsledku jeho vybavenia bude bezodkladne informovať doménu www.odkazprestarostu.sk.

Mestský úrad v Prešove
28. január 2018

Anonymný užívateľ

Znečistenie chodníka je ešte väčšie a kompetentní nekonajú ! Po zrušení zastávky MHD "Lachôrka" bývajúci z tohto okolia sa musia z najbližšej zastávka MHD k svojim domovom brodiť bahnom ! Dokedy ešte ?
29. január 2018

Odpoveď samosprávy

Mestská polícia v Prešove preverila podnet občana vo veci znečisteného chodníka blatom zo stavby diaľničného obchvatu D1 v Prešove v časti Vydumanec.
Chodník je pokrytý súvislou vrstvou blata a snehu. O odstránení nedostatku bol upovedomený zodpovedný pracovník, avšak k odstráneniu blata z chodníka nedošlo.
Nakoľko stavebník nezabezpečuje dostatočne čistenie komunikácie a tým podľa nás porušuje podmienky určené na ochranu záujmov spoločnosti pri výstavbe a pri užívaní stavby - predovšetkým ochrany zdravia ľudí a životného prostredia, odstupujeme vec na Stavebný úrad v Prešove.


Mestský úrad v Prešove
13. február 2018

Odpoveď samosprávy

Novou zodpovednou inštitúciou je:

Riešenie je v kompetencii Okresného úradu v Prešove, Odboru cestnej dopravy a pozemných komunikácií.
31. marec 2018

Anonymný užívateľ

Konečné je to v stave v akom to má byť a verme,že už na večne časy ....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania