Fedinova / Jiráskova - chodníky plne trojnožiek.

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Stefan 02. januára 2018

Dobry deň,

Na Jiráskovej ulici zvlášť oproti plavárni sú chodníky plne trojnožiek. Horšie je ale to, že tráva a chodníky sú od nich znečistené od lepidla viď fotka. Neviem kedy už tento druh reklamy skončí v našej MČ, ale zatiaľ to vyzerá presne opačne. Lebo ich vidím na každom námestí v Petržalke.

02. január 2018

cestár

Stefan, ubezpečujem Vás, že toto tak skoro neskončí. To vyhovuje hlavne politikom. Kde by boli vylepovaní pred volbami? Len sa pozrite, kto najviac bojuje proti reklamnému smogu v Bratislave za posledné roky, kto sa chváli v televíziách, kto osobe likviduje reklamy? No predsa náš "nezávislý pán primátor Nesrovnal. Treba povedať, že náš "nezávislý" pán primátor začal mega predvolebnú kampať už v roku 201, ku ktorej mu aktívne pomáha aj súčasný vládny zlepenec. Premier má tak rad Bratislavu, že pre rok 2018, vyčlenil 13 mil. € na rekonštrukcie ciest. Len sa pýtam, pre čo teraz, a nie systematicky postupne už s pred 11 rokmi, alebo minimálne za čias bývalého spolustraníka, primátora Ftáčnika? Odpoveď je veľmi ale veľmi jednoduch. Po výprasku v župných volbách sa treba zviditeľniť a kde inde ako v hlavnom meste. To, že po Slovensku padajú mosty, ľudia denne absolvujú niekoľko desiatik kilometrov obchádzok, to už nevadí, lebo politika sa nerobí na dedinkách a malých mestách, ale verejná mienka sa formuje hlavne vo veľlých mestách a v hlavnom meste. Je toho podstatne viac ale nekdy příšte.
02. január 2018

cestár

Pardón v roku 2017
04. január 2018

Jaro

Cestár, teba kto platí, za tie tvoje keci?
05. január 2018

cestár

Jaro, konečne som sa k Vám po dlhých hodinách čakania na odpoveď dostal. Odpoviem Vám z plných plúc. Ale najskôr dovoľte maličkú otázočku. Vy ste súčasťou top managementu "nezávislého" primátora, pána Nesrovnala, keď Vás moje stanoviská vyrušujú, alebo ste súčasťou bratislavského alebo vládneho zlepenca, keď sa takto hrubo vyjadrujete na moje komenty? Poradím Vám, ak môžem. Poviné čítanie bolo zrušené, na škodu našich detí, ale nikto Vás nenúti ich čítať. To už tu bolo, malo to svoj význam. Dnes tu máte deti, ktoré sú podľa monitoru jedni z najhlúpejšícjh a po 28 rokoch megapodvodu, nemajú ani učebnivce z ktorých by sa dozvedeli skutočnú históriu utláčaného slenského národa. Ja som samostatný, nezávislý, nezaškalkuvaný občan, ale poriadne vytočený. Ale poďme k veci. Kto kecá? To je Vám nevadí? To je "nezávislý" primátor, pán Nesrovna s jeho partičkov odborníkov. Ja som nič nesluboval, ja netunelujem, ja som len touto skupinkov úžerníkov vypalovaný. Takže, ak máte na to, zobudte sa , neurážajte. Osobne je mi Vás ako človeka lúto, ale s tým ja nič nenarobím. Pekný večer.
17. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.

Pri každom novom zistení o nelegálnej trojnožke postupuje mesto v súlade s platnými predpismi a zákonmi. Zákonný postup odstraňovania nelegálnych trojnožiek je časovo náročný proces a tieto trojnožky nie je možné odstrániť okamžite. Hlavné mesto sa problémom nelegálnych trojnožiek zaoberá neustále. Okrem komplexného odstraňovania nelegálnych trojnožiek v minulom roku, mesto riešilo desiatky ďalších nepovolených trojnožiek, ktoré boli na základe konania odstránené.

S pozdravom

Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
18. január 2018

Stefan

Supe návod. Mozme si dat reklamu vsetci na stlpy. Vsak konania trvaju roky. Preco nespravíte všeobecné VZN pre vsetky MČ o zákaze reklamy na stlpy verejného osvetlenia a stromy?
09. jún 2020

Martin Uváček

Tieto trojnožky už odtiaľto zmizli. Navrhujem označiť ako vyriešené.
13. jún 2020

Martin Uváček

Treba aktualizovať.
22. jún 2020

Martin Uváček

Admin, na tento podnet ste akosi zabudli

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania