Aktualizovať podnet
Šancová - NELEGÁLNE zabratie verejného priestranstva

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Šancová - NELEGÁLNE zabratie verejného priestranstva

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Viki 03. januára 2018

Zabratie verejného priestranstva - chodníka na Šancovej ulici stavebníkom .
Prosím o vyjadrenie kto povolil takého zabratie chodníka , kde chodci musia použiť frekventovanú hlavnú cestu.

04. január 2018

AdPo

Nepovolil to nikto. A nekontroluje to taktiež nikto okrem občanov, ktorí musia suplovať úlohu kontrolných orgánov nášho hlavného mesta...Welcome to Bratislava
05. január 2018

cestár

Vážená Viki. V uvedenom prípade je zodpovedné hlavné mesto, pod vedením "nezávislého" primátora, pána Nesrovnal. Šancová je cesta II. triedy. Podľa súčasnej platnej legislatívy, chodník nie je súčasťou cesty a rozhodovacia kompetencia v danom prípade nie je v rukách okresného úradu, ale hlavného mesta Bratislavy, kde cestným správnym orgánom je pán Nesrovnal. Ten pán primátor Nesrovnal, ktorý sa toľko domáha kompetencií a nevie správne naložiť ani s tými kompetencia, ktoré v súčasnosti má. Je to hanba, úbohosť, populizmus, extrémizmus .... a na zaplakanie, že takýto človek vedie hlavné mesto SR Bratislavu. Len si uvedomte, ako sa vychváluje v predvolebom boji, aký je právnik, čo urobí s hlavnou stanicou, len zamlčal, že stanica bola prenajatá na niekoľko desaťroči a on si môže trhnúť labkou. AdPo má pravdu, tie platy, ktoré poberajú títo tak zvaní odborníci, ktorí by už dávno nemali sedieť na tých teplých stoličkách ale iných. Všetky dotejšie škody nimi spôsobené by mali byť uhradené z ich majetku, prípadne z nasledujúcich exekúcií.
05. január 2018

Eo

co na to MP?
05. január 2018

cestár

Eo, lebo MP nevidí, nepočuje a preto nič nehovorí. Jednoducho nemôže, lebo to pravdepodobne odsúhlasil pán primátor, alebo je to černota s požehnaním mesta.
01. marec 2019

Martin Uváček

Plot bol posunutý tak, aby mohli chodci prechádzať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania