Aktualizovať podnet
Promenáda - málo miesta pre chodcov

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Promenáda - málo miesta pre chodcov

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Neriešený
meno
Peter Vavro 03. januára 2018

Nikde som nenapočítal toľko odporúčaní, príkazov, výziev ako na promenade pri River parku. Tabule upozorňujú, aby bicyklisti spomalili, chodci bezdôvodne nevstupovali do cesty bicyklistom, aby boli všetci k sebe ohľaduplní a podľa piktogramu na tabuli sa bicyklisti s chodcami držali za ruky a takto svorne kráčali, a ďalšie. To všetko je na bratislavskej promenade (z fr. se promener – hromadne sa prechádzať).
Stotisícom peších, kočikujúcich zostala polovica promenády a niekoľko sto cyklistom komfortná druhá. Na promenade nie je problém vystaviť auto a samozrejme, na časti pre peších. “Posvätný” cyklopruh musí zostať voľný v celom profile. Páni Nesrovnal a Ševčík – koho záujmy zastupujete?? Kde sa majú tisíce Bratislavčanov prechádzať bez obmedzenia a hrozby ujmy na zdraví.

03. január 2018

cestár

Pán Vavro, svoje, predsa každe hrable k sebe hrabú, volič je zaujmavý a ohlupovaný pred volbami, pretože politika je najvýnosnejší a nepotrestatelny biznis
03. január 2018

AdPo

No, ja osobne by som sa tam nešiel prechádzať ani keby mi za to zaplatili...že Vás to ľudia baví sa promenádovať pri tej smradľavej chajde...
03. január 2018

Karlovešťan

Áno, cyklopruh musí ostať za každú cenu. Nie je normálne aby sa ešte viac obmedzoval jediný cyklokoridor spájajúci západ mesta s jeho centrom.

Vina je tu na strane J&T, ktoré postavilo hrôzu menom River Park a to na úkor nábrežnej promenády. A samozrejme aj vtedajšieho vedenia mesta, ktoré to schválilo.
04. január 2018

Anonymný užívateľ

Karlovešťan - "Vina je tu na strane, J&T, ktoré postavilo hrôzu menom River Park a to na úkor nábrežnej promenády" - vina je v prvom rade na vrchnosti mesta, ktorá to dovolila J&T takto postaviť.
05. január 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

samospráva zmenila zodpovednosť za riešenie podnetu na River Park, podnet sme im preto preposlali.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]
07. január 2018

cestár

Mám otázočku. Kto je zodpovedný za súčasný stav,vážený pán Martin Kollárik? Buďte adresný! Je to verejný priestor alebo nie? Ak nie, kto je vlastníkom a správcom? Čakám a teším sa na odpoveď!!!
08. január 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

vzhľadom na správu od samosprávy, ktorá označila za zodpovedný subjekt River Park, predpokladám, že je práve tento subjekt zodpovedný za správu priestoru.

S pozdravom

Martin Kollárik
[email protected]

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania