Zväčšujúca sa diera pri vjazde do zastávky Račianske mýto

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Pavol 03. januára 2018

Diera pri vjazde do zastávky Račianske mýto smer Hlavná stanica je stále väčšia a väčšia. Diera ničí všetky novozakúpené vozidlá MHD a spôsobuje zdržanie všetkých spojov, keďže väčšina z nich vďaka pomalému vjazdu do zastávky nestíha zelenú (a teda čaká ďalšie kolo!) Naozaj sa čudujem, že mesto svojou podotýkam dlhodobou nečinnosťou podporuje zmeškávanie spojov a ničenie novozakupených vozidiel MHD týmto spôsobom.

04. január 2018

David 1

Ono to v reáli vyzerá ešte horšie lebo celá zadná časť zastávky je prepadnutá.
04. január 2018

Pavol

Áno je to tak, a ako vidím, podnet tu už máme takmer 3 roky aj s peknou mlákou po daždi https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/15952/vytlk-na-racku Akurát oddelenie správy komunikácií problém eviduje 3 roky v asi nesprávnom šuflíku... Prosím o nastavenie zodpovednosti na Magistrát hl. mesta a nie na mestskú časť. Ďakujem.
04. január 2018

AdPo

Typické pre Bratislavu. Viete čo urobia? Namiesto toho aby to opravili, tam osadia dopravnú značku A 5 - nerovnosť vozovky, prípadne vyfrézujú všetko okolo do úrovne toho prepadnutého ostrovčeka...
04. január 2018

jajbolina

Tak táto jama na Račku je riadne veľká a bohužiaľ vrazí do nej každé vozidlo DPB čo ide na zástavku, tlmiče dostanú zabrať. Mesto a DPB sa len prizerajú ako sa im na megajame rozbíjajú vozidlá MHD. Ale čo, bude nový tender a peniažky vo vačku, koho by to trápilo?
04. január 2018

AdPo

Poprosím admina o info, či podnet adresoval aj do DPB? Tí by sa totiž mali vyjadriť ako prví...
04. január 2018

cestár

AdPo, malý dodatok. Ako prvý sa mal vyjadriť "nezávislý" primátor pán Nesrovnal, lebo za stav komunikácií nezodpovedá DPten len vozí občanov v predražených autobusoch, ale hlavné mesto, ako správca komunikácií. Teraz, ako som uviedol v predchádzajúcich komentároch, vyčerpaný a unavený pán primátor Nesrovnal, z rozsiahlých rekonštrukcií ciest je značne unavený, nechajte mu chudáčiskovi aspoň chvíločku oddychu, nech sa prespí, nabere kopec nových síl, aby mohol ako doteraz šíriť demagógiu. On nám vštkým v predvolebnom období slúbi všetko, ako napr. hlavnú stanicu, a tie dierky v ceste, to je banálna záležitosť. Prosm Vás všetkých, len si uvedomte, koľko km ciest zrekonštruoval - tuším 150 km zrekonštruoval, koľko chodníkov, koľko zastávok MHD. Jar sa blíži, sluby budú gradovať, a veľký Ivo to zabezpečí, lebo Milanovia na to nemali. Až im závidím, z čoho boli oslobodení. Takže, ku predu levá, dáme to spolu, ja nie, bez mňa, na tejto sabotáži sa nechcem mať spoluúčasť, lebo z tohto grcu - pardón, ma bolí žalúdok.
06. január 2018

Odkaz pre starostu

Podnet bol po spracovani odoslany priamo na DPB.

Administrátor OPS pre MČ BaNM
07. január 2018

cestár

Vážený administzrátor OPS pre MČ BA NM. Prosím Vás, čítajte komenty, ktoré prichádzajú na Vašu stánku. Keď už o nich máte pochybnosť, naštudujte si Cestný zákon a zákon o obci. Prepáčte, ale už inak sa to nedá vyjadriť. Nemyslite si, že občan nemá vedomost, je totálne hlúby s vymytou hlavičkouje a nemá základné vedomosti. Ešte raz Vám to prosím, zopakujem!! Račianske mýto je do cestnej siete zaradené ako cesta II. triedy a za jej technický stav, údržbu so zabezpečením bezpečnosti a plynulosti cestnej premávky zodpovedá hlavné mesto s Ivom Nesrovnalom, čo následne vplýva na technický stav vozidiel MHD. Ešte raz, hlavné mesto na čele s "nezávislým" primátorom pánom Ivom Nesrovnalom a jeho podosádzanou skupinkou samozvaných odborníkov. DP mesta Bratislavy ako investor, riadený hlavným mestom, ako majoritným vlastníkom, zodpovedá za rekonštrukciu predraženej a totálne sfušovanej električkovej trate na Špitálske bez pôvodnej zastávky MHD, ktorú teraz potichúčku za peniaze daňových poplatníkov, občanov mesta Bratislavy realizujú. Na túto zastávku by sa mali vyskladať "nezávislý"primátor, pán Nesrovnal, riaditeľ magistrátu, pán Maruška a odborník na slovo vzatý pán riaditeľ DP p. Urban. Hrdinský, náš človek, odborník na slovo vzatý, pán riaditeľ DP vybavil pre nás občanov zníženie elektronickej aukcie na nové autobusy o sumu a teraz zbystrite pozornosť, rokovaním znížil cenu, vážení bratislavčania vyrokoval cenu o 3 mil. € nižšiu s víťazon elektronickej aukcie. Prečo? Je to na Vás. Lebo na Slovensku je to tak! Takže pán primátor Nesrovnal, ten novoročný príhohovr vnímam, ako samochválu, ktorá smrdí samochválou, zavádzaním občanov, po slovensky povedané, plný klamstiev tak, ako všetko doteraz. verím, že občania Vás prekukli a následné rekonštrukcie ciest v roku 2021 už nezrealizujete!!!!!!!! Všetko dobré občanoim Bratislavy!!
11. január 2018

Rastislav Letnický

Výmol na Račianskom mýte

Pred zastávkou (bus 61) Račianske mýto smer Hlavná stanica sa nachádza veľký výmol, ktorý už aspoň pol roka znepríjemňuje a komplikuje parkovanie na tejto zastávke MHD
26. január 2018

Martin U

pokus o opravu nedopadol dobre, aj opravená časť sa hneď prepadla. vozidlá MHD sa ničia ďalej
27. január 2018

jajbolina

Túto opravu ktorý diletant robil? Reklamovať!!!!
29. január 2018

cestár

jajboli, toto už nie je ani diletant ale diverzant
15. marec 2018

Martin Uváček

Práve sa začína komplexná rekonštrukcia celej zastávky. Takze myslím, že konečne zmizne aj táto nepríjemná prepadlina
19. marec 2018

Martin U

Konečne sa opravuje
19. marec 2018

jajbolina

Áno, táto významná a veľmi využívaná zástavka sa konečne opravuje. Ráta sa ale aj s výmenou obrubníkov za kasselské obrubníky, ktorých najväčia výhoda je že sa vozidlá dostanú bližie k chodníkom, čo uľahčuje nástup/výstup cestujúcim, najmä však seniorom a rodičom s deťmi? Alebo sa to odflinkne opravou cesty?
19. marec 2018

cestár

jajboli, ono sa to odflinkuje už teraz, v čase, keď sú teploty ovzdušia hlavne v noci pomerne pod nulou, dažď a možno aj sneh. Podľa mňa, by bolo lepšie, keby to boli dočasne doasfaltovali a urobili to za lepších klimatických podmienok. Obávam sa, že za nejakých pár rokov sa k tomu určite vrátia.
29. apríl 2018

Martin Uváček

Táto časť zastávky bola opravená.
02. máj 2018

Martin U

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania