Reklamné "trojnožky" sú späť

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Na Radlinskeho ulici sa zacali znova objavovat reklamne "trojnozky", ktore nie su ani oznacene vlastnikom. Predpokladam, ze za tym je opatovne firma PreSent, ktorej minuly rok skoncilo opravnenie umiestnovat reklamne plochy v uliciach Ba.

05. január 2018

Eo

doplnam ze pribudli aj na zaciatku Kriznej (krizovanie s Karadicovou)
05. január 2018

Eo

mozno by nebolo odveci keby zakrocilo mesto alebo siemens, ze im obmedzuju pristup k ich majetku/zverenemu majetku (verejne osvetlenie, semafor ...) a automaticky to odrezat a dat blokovu pokutu min. 50€
05. január 2018

František

Mor.
09. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.

Pri každom novom zistení o nelegálnej trojnožke postupuje mesto v súlade s platnými predpismi a zákonmi. Zákonný postup odstraňovania nelegálnych trojnožiek je časovo náročný proces a tieto trojnožky nie je možné odstrániť okamžite. Hlavné mesto sa problémom nelegálnych trojnožiek zaoberá neustále. Okrem komplexného odstraňovania nelegálnych trojnožiek v minulom roku, mesto riešilo desiatky ďalších nepovolených trojnožiek, ktoré boli na základe konania odstránené.

S pozdravom

Oddelenie komunikácie a marketingu,
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
21. marec 2018

Peter Oravec

Vážený magistrát,
tu
http://www.bratislava.sk/reklamne-trojnozky-z-ulic-zacalo-mesto-odstranovat/d-11052261/p1=11049947
ste tvrdili, že
"...Trojnožky zmiznú v najbližších dňoch z nasledovných ulíc: Kamenné námestie, Hodžovo námestie, Dunajská, Námestie SNP, Jesenského, Šafárikovo nám., Dostojevského rad, Štúrova, Mýtna, Námestie Slobody, Jánska, Kollárovo nám., Špitálska, Americké nám., Mickiewiczova, Štefánikova, Námestie Fr. Liszta, Šancová, Račianske mýto, Račianska, Námestie 1. mája, Bajkalská, Krížna, Miletičova, Záhradnícka, Mlynské nivy, Landererova, Karadžičova, Legionárska, R a d l i n s k é h o, Rajská, Cintorínska, Rázusovo nábrežie, Staromestská, Suché mýto, Trnavské mýto, Galvaniho, Ivánska cesta, Vajanského nábrežie, Trnavská cesta, Vajnorská, 29. augusta, Prievozská, Rožňavská, Gagarinova, Budatínska, Mlynská dolina, Molecova, Karloveská, Nábrežie arm. gen. L. Svobodu, Limbová, Tomášikova, ul. Imricha Karvaša, Botanická."
Tak neviem.
27. apríl 2018

Peter Oravec

Reklamné trojnožky sú masovo späť - Radlinského

Reklamné trojnožky sú masovo späť. Ak vám niekto tvrdil, že zmizli a už nebudú, tak vám klamal. Case study: Fungl nové trojnožky na Radlinského ulici.
Mimochodom, s reklamami štátnych a pološtátnych divadiel a iných kultúrnych inštitúcií (Slovenská národné divadlo, Aréna, Ludus, Slovenská filharmónia....). Ďakujeme.
02. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.

Pri každom novom zistení o nelegálnej trojnožke postupuje mesto v súlade s platnými predpismi a zákonmi. Zákonný postup odstraňovania nelegálnych trojnožiek je časovo náročný proces a tieto trojnožky nie je možné odstrániť okamžite. Hlavné mesto sa problémom nelegálnych trojnožiek zaoberá neustále. Okrem komplexného odstraňovania nelegálnych trojnožiek v minulom roku, mesto rieši desiatky ďalších nepovolených trojnožiek, ktoré sú (na základe konania) priebežne odstraňované.

Ďakujeme za trpezlivosť a pekný deň

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
03. máj 2018

A.

Reklamne tabule

Na ulici Radlinskeho, Bratislava, pribudli nelegalne reklamne tabule (niekolko) na verejnom pozemku. Prosime odstranit. Dakujeme.
09. máj 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

vo veci Vášho podnetu Vás informujeme, že uvedené trojnožky na Radlinského ul. (ako aj na ďalších uliciach) už sú riešené. Vlastník bol vyzvaný na ich odstránenie a taktiež bolo začaté správne konanie vo veci uloženia pokuty. Iný spôsob riešenia zákon nedovoľuje. O nelegálnosti týchto trojnožiek boli taktiež informovaní aj niektorí inzerenti – napr. všetky občanom spomenuté inštitúcie.

Ďakujeme za pochopenie a pekný deň

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Hlavné mesto SR Bratislava
23. október 2018

Martin U

Tie reklamné trojnožky boli odstránené.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania