Tma na Karpatskej

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Peter 05. januára 2018

Na Karpatskej ulici niekolko lamp nesvieti. Dokonca ani ta co osvetluje prechod prechodcov pred YMCA. Alebo rozkopany chodnik, ktory nema obchadzku.

05. január 2018

cestár

Peter, Karpatská ul. je miestna komunikácia II. triedy a je v správe hlavného mesta Bratislavy. Tu je jasný dôkaz, aká neschopnosť až arogancia moci úradníkov na magistráte pod vedením nezávislého primátora Nesrovnala, ktorý kade chodí, sa len vychvaluje, ako sa mestu darí, čo je bohužial len jeho demagógia, kde aj tento portál a názory občanov hovoria o niečom inom. Nie je schopný vlastnou hlavou po 20 rokoch trvania zmluvy, už 1 rok po skončení jej účinnosti zabezpečiť zhotoviteľa na údržbu verejného osvetlenia, čím vytvára podmienky pre zvyšovanie kriminality, zvýšenia úrazovosti občanov. Mesto už od UVO dostalo návrh na pokutu 75 000,0 čo samozrejme nikto z týchto samozvaných odborníkov nezaplatí, ale zaplatíme to všetci z našich daní. Tento výkon nie je vhodný ani minimálnej mzdy ale trestnoprávnym doriešením zainteresovaných.
05. január 2018

potrubár

Cestár, čo ti bráni podať na primátora trestné oznámenie? To, že tu vyplakávaš, tým nič nevyriešiš.
07. január 2018

cestár

Vážený "potrubár." Dovoľte mi pár skutočností. Nech listujem v mojej pamäti ako sa dá, nespomínam si, že by sme si v pieskovisku alebo nejakej vieche potykal s potrubárom. A keď už Vy, kinder management, ste si dovolili mne tykať, aspoň sa naučte pravidlá slušného správania, pretože "ti" sa píše s veľkým "Ti". Podľa Vášho vyjadrenia asi spravujete splaškovú kanalizáciu, čo Vášho príspevku je možné konštatovať. Ak dovolíte, na svoj názor mám právo.Ttento portál poukazuje na nečinnosť, alibizmus a v mnohých prípadoch na nekompetetnosť samosprávy. To, že nemáte Vy svoj názor, to je Váš problém, a osobne je mi Vás ľúto. Ja nepalačem, poukazujem na veci, ktoré sú choré a trestu hodné. Platím si dosť vysoké dane a odvody, aby konali poslanci a orgány činné v tresnom konaní. Už na "potrubára" nebudem reagovať, ale chlape, doba plynie a Vy sa konečne zobudte, to dokázala aj Šípova Ruženka. Ak na to nemáte, prosím Vás, neurážajte. Pekný večer alebo deň.
08. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za upozornenie. Uvedený podnet sa budeme snažiť odstrániť čo najskôr.


Siemens s.r.o.
09. január 2018

Jimmo

na každej lampe je číslo na dispečing Siemensu, stačí nahlásiť číslo nefungujúcej lampy, ktoré na nej nájdete
26. november 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Osvetlenie bolo skontrolované a opravené.

Siemens Mobility, s.r.o.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania