Neodhrabané lístie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Petra 08. januára 2018

Neodhrabane kopy sucheho listia, ulice Sasovska, Vysehradska, Viglasska, areal “Jama”. Ked sa tak pozeram, tak je to problemom celej Petrzalky! Mohol by ju prosim konecne niekto celu vycistit? Mame januar a suche listie sa vala vsade. Na trave, chodnikoch, pred domami, na parkoviskach. Zaujimalo by ma, ci cistotu chodi niekto kontrolovat... Musim kazdy rok zakazdym vypisovat mestskemu uradu a ziadat napravu? Dakujem!

09. január 2018

Odpoveď samosprávy

Podnet vo veci odstránenia lístia v uvedenej lokalite bol postúpený na Miestny podnik verejnoprospešných služieb Petržalka, ktorý zabezpečuje vyhrabávanie lístia z trávnikov na plochách zverených do správy mestskej časti postupne v celej lokalite v k.ú. Petržalka.

mestská časť BA-Petržalka
09. január 2018

Petra

Podnet bol vyrieseny. Vcera a dnes listie odpratavali. Dakujem
13. január 2018

cestár

Ďakujem administrátorovi, lebo bez aktívnej existencie tohto portálu by starosta (Smer SD - Bajan) so svojou suitou spal. Kedže sa blížia komunálne volby, začnú makať-fiktívne. Je to smutné, aby sa občania domáhali niečoho, čo by malo byť automatické, a za čo týto samozvaní odborníci berú nekresťansé peniaze z naších daní, ktoré "Ivo" nevie zefektívniť. ....... Tu nežná nepomôže? Podvod na všetkých občanoiv SR.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania