Znečistené parkovisko - blato z listov od jesene 2017

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Neriešený
meno
Emília Lukáčová 10. januára 2018

Na jeseň 2017 neboli z parkovacej plochy odstránené popadané listy a časom sa z nich stalo blato - vrstva, ktorá znepríjemňuje pohyb po parkovisku. V zime to zamrzlo, čo nebolo o nič príjemnejšie. Z auta vystupujeme do vrstvy blata, tiež chodci majú problém prejsť cez túto plochu, nakoľko sú tam obrovské diery väčšinou plné vody.
Je možné to blato upratať?
Ďakujem za riešenie.

15. január 2018

Martin

Ja som si doteraz myslel, že to je chodník :D A len ta tam na drzáka parkuje...
15. január 2018

Emília Lukáčová

Po okrajoch tejto plochy sú naznačené, síce dlho neobnovované, ale predsa len čiary, ktoré vymedzujú parkovacie státia. Na základe tohto vodorovného dopravného značenia som plochu nazvala parkoviskom. Touto debatou sa ''blato'' neodstránilo, ale tak to už býva... že diskusií sa vedie veľa, činov je už menej.
A či to nazvem parkoviskom, alebo chodníkom, prosila som o odstránenie blata hlabne kvôli chodcom. Je veľmi nepríjemné vhodiť tadiaľ nie len pre starších ľudí, matky s kočíkmi ale aj pre mladších. Ďakujem, že k diskusii prispeje podtrehom, ktorý pomôže k vybaveniu mojej žiadosti :-)
16. január 2018

Martin

Ja som nechcel, vyrývať, len som bol prekvapený.
Ten chodník/ parkovisko, resp. okolie Heliosu, by sa malo revitalizovať, čítal som o tom niekde. Výmena asfaltu a pod. tak keď neodpracú, aspoň vymenia asfalt hádam!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania