Parkovanie na trávnatej ploche

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Klau. 10. januára 2018

Dobrý deň, pribudli ďalšie zničené trávnaté plochy.
Trávnaté plochy sú zničené okolo Hant arény, blízkosti Kolkárne a poslané fotky sú na Trnavskej ceste.

Ďakujem za riešenie aj skorších podnetov.

11. január 2018

Andrej

Kedy konecne mesto mieni zasiahnut proti vagabundom na Trnavskej. Kolko bude stat obnova travy, za nase peniaze zas? Ked sa nevysle jasny signal tymto ludom ,tak sa to bude iba zhorsovat...
11. január 2018

Andrej

Kedy konecne mesto mieni zasiahnut proti vagabundom na Trnavskej. Kolko bude stat obnova travy, za nase peniaze zas? Ked sa nevysle jasny signal tymto ludom ,tak sa to bude iba zhorsovat...
11. január 2018

cestár

Andrej, odpoveď je jasná, nikdy, nikdy, lebo sú je tu časť voličov, ktorých potrebujú. . Tento neschopný management má len na to, by výplníckým spôsobm vydieral občanov ďalším sofistikovaným zdaňovaním . Títo ľudia tam už dávno nemajú čo hladať, ale až keď nahradia nimi všetky spôsobné škody na občanoch.
12. január 2018

Andrej

Pan Cestar ktorych volicov, ved vacsina tych aut ma mimomestske evidencne cisla...
12. január 2018

cestár

Andrej, o akých mimomestských evidenčných číslach hovoríte? Prepáčte, ale ja žiadne nevidím, Vy áno? A keď sme u toho, keby aj, preberte sa, tí mimomestskí, ktorí tu pracujú, zvelaďujú toto mesto, lebo bez nich by toto mesto ale aj štátne inštitúcie nefungovali, nemajú právo na parkovanie? Toto je jasný príklad vyvolávania nenávisti medzi občanmi!!!! Už ste úplne ohlúpli? Keď pôjdete narp. do Levoče, necháte auto pred mestom? Človeče, čo ste za človeka? Áno, takýchto potrebujú, lebo 100x opakovaná lož sa stáva pravdou. To, že za peniaze občanov, začal predvolebnú kampaň, kde závádza a plagiátorsky sa vychvaluje činnosou jeho predchodcov!!! Vy si myslíte, že tí cez polní do Bratislavy chodia z nudy? Opýtajte sa ich, koľko času strávia nezmyselným posúvaním v kolónach, a čo výfukové plyny, smog, ozónova diera, ktoré ešte populisticky znásobuje pán, ano, poviem to tisíckrát, pretože Ivo to o sebe tvrdí niekoľko násobne viac, "nezávislý" (utiekol z potápajúcej SDKU, nominant za Sieť, krotá sa rozpadla ešte pre skúšobnou prevádzkou) Títo, podľa neho cezpoľní, sa nemôžu venovať svojím rodinám, deťom, kedy nakupujú, kedy varia, kedy sa učia so svojími deťmi, kedy sa s partnerom porozpáavaj o živote, ako ďalej s rodinou? Stoja v kolónach, ktoré im tak úspešne servíruje "pán primátor IVO NESROVNAL spolu s jeho Kinder managementom. Váš názor je Váš názor, ale s hlúposťou a zaslepenosťou nebudem nikdy súhlasiť a ako slobodný občan si svoj názor nielen poviem, ale aj obhájim.
15. január 2018

Martin

Pán Cestár, áno keď prídete napríklad do Trenčína, tak buď veľmi tažko hľadáte miesto, alebo parkujete za peniaze! (2x odskúšané, raz hokej, raz návšteva). To isté Poprad - buď platíte cez týždeň pri centre za parkovanie (sídliská ešte parkujú na hulváta), alebo parkujete ne nejakom veľkom parkovisku mimo centra. Vysoké Tatry detto.
26. február 2018

Andrej

Uz osadili stlpiky! Super...
26. február 2018

Klau.

parada. no bohuzial vodici sa presunuli na trávnaté plochy okolo Hant arény a Kolkárne. Presúvajú kamene.
Verím, že osadia stlpiky aj tam
26. február 2018

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,
je tento podnet teda vyriešený?
Ďakujem za info,
S pozdravom
Zuzana Žurkinová
administrátorka portálu
27. február 2018

Andrej

Tak minimalne na Trnavskej su stlpiky a uz bolo nacase, lebo je to tam riadne rozjazdene a aj chodnik sa znicil...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania