Nové pseudoparkovacie plochy

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený

Pred hotelom Crown plaza vzniklo nove problemove parkovanie na neoznacenych miestach na chodniku braniace chodcom.

15. január 2018

cestár

Pýtam sa, ako je to možné? Načo sú v tomto právnom chaose zákony? Toto je právny štát? Čo robí správca komunikácií, a čo robí mestská polícia? Kde už chcú robiť poriadok, keď už v úplnom centre to nevedia a pán primátor to nevidí, keď ide do terénu, možno to má aj cestou domov. Možno je to testovanie obyvateľov čo ešte vydržia na pripravovanú parkovaciu politiku.
15. január 2018

[email protected]

Cestar, a aky zakon teda porusili? Je tam 1,5m a nie je tam vysloveny zakaz, takze si tam mozu stat, lebo im to kalinakovci umoznili takou hlupou legislativou. MP nespravi v tomto pripade nic, lebo nemoze.
15. január 2018

cestár

[email protected]. Boli ste to premerať, keď tvrdíte, že je tam 1,5m metra? Len sa pozrite, ako budú vozidlá vchádzať a vychádzať a na ľavo máte ešte aj autobus. Ako bezpečne sa budú po tomto chodníku pohybovať chodci. Ak už chcete parkovať po oboch stranách, malo by to byť riešené dopravným značením ako i vybudovaním vjazdu a výjazdu, aby bola zaručená bezpečnosť pohybu chodcov, mamičiek s kočíkmi a telesne postihnutých - vozičkárov. Čo sa týka MP tá neurobí nikdy nič aj keď môže.
15. január 2018

[email protected]

Tak po prve: ja tak parkovat nechcem a ani nebudem, lebo nie som sedlak a hulvat.
Po druhe: Bavit sa o tom, ci tam je 1,5m alebo 1,495m nie je predmetom toho, co som napisal. To sa mozem rovno spytat aj ja vas, ci ste to boli premerat a tam by diskusia skoncila.
Pointa je uplne niekde inde, a sice, ze zakony su take ake su, ze toto umoznuju a ze sa to neda efektivne kontrolovat, ci sa spravne parkuje alebo zabezpecuje pohyb vozidla pri opustani takeho to miesta v sulade s predpismi (jazda po chodniku a pod..). To som na vasom prispevku chcel podotknut, nie detaily typu, ci je alebo nie je 1,5 metra.
Myslim, ze na tomto serveri je kopec podnetov s podobnou tematikou a snad je nam vsetkym jasne, ze sme obaja nazorovo na jednej lodi, ci azda nie?
02. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

mrzí nás, že na podnet nikto v minulosti za mesto nereagoval. Veríme, že momentálne skúsenosti s komunikáciou s mestom sú lepšie.
Podľa našich informácii sa v súčasnosti sa na tomto mieste, buduje nový prístrešok zastávky MHD. Podnet preto považujeme za vyriešený, nakoľko by z priestorových pomerov nemalo byť možné, aby niekto na tomto mieste zaparkoval.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania