Aktualizovať podnet
Rozbitý chodník na Balkánskej ulici

Nahrajte obrázok aktualizácie podnetu:

Vaše meno:

Váš e-mail:

Koľko je jedna plus jedna? (zadajte číslo):


   alebo   ísť späť


Pomoc

Pomocou nasledovného dialógu nás môžete upozorniť na akúkoľvek zmenu príslušného podnetu, či už sa jedná o jeho nápravu, alebo naopak zhoršenie daného stavu.

Rozbitý chodník na Balkánskej ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Rusovce

V riešení
meno
Pavlína 15. januára 2018

Chodník na Balkánskej ulici od Železničnej stanice Rusovce po ulicu Pri Gaštanovej aleji je v katastrofálnom stave. Je rozbitý, nachádzajú sa na ňom výtlky alebo jamy. Prosím o informáciu, kedy sa bude opravovať.
Ďakujem za odpoveď.

02. február 2018

Odpoveď samosprávy

Chodníky a komunikácia na Balkánskej ulici v MČ Bratislava-Rusovce spadajú pod správu Magistrátu hlavného mesta SR. Naša MČ každoročne vyzýva magistrát k ich údržbe a obnove. Minulý rok prišlo po veľmi dlhej dobe k oprave niektorých úsekov, no mnohé úseky ešte čakajú na opravu. Je to otázka priorít magistrátu, ale hlavne peňazí. Opravu spomínaného úseku od krátkej Keltskej až po Gaštanovú alej, ktorý je ozaj v dezolátnom stave si zobral ako poslaneckú aktivitu náš mestský poslanec Radovan Jenčík, ktorý už dostal prísľub od magistrátu, že tento rok sa úsek bude opravovať. V najbližšom čase sa stretnú starosta Dušan Antoš, Radovan Jenčík a riaditeľ GIB-u aby sa dohodli na ďalšom postupe, tzn. vypracovanie projektu atď. Termíny opravy teda ešte od Magistrátu nevieme, ale budeme Vás informovať.



MÚ MČ Bratislava-Rusovce

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania