Detske ihrisko Kasmirska - Trnavka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený

Zatvorene krasne detske ihrisko - preco?

04. júl 2013

roman

Ze by kvoli bezdomovcom?
08. júl 2013

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet, ku ktorému Vám uvádzame:
Detské ihrisko na Kašmírskej bolo uzatvorené z dôvodu výsevu trávnika. Túto informáciu sme zverejnili prostredníctvom Ružinovského echa, webu aj oznamom na bráne ihriska. Žiaľ oznam z brány nám vždy krátko po vyvesení zmizol. Výsev bol realizovaný začiatkom mája, ale vzhľadom na vývoj počasia (studené dni v mesiaci máj, jún) muselo byť ihrisko uzatvorené dlhšiu dobu ako sme pôvode plánovali. Počas uplynulých dní bol nový trávnik prvý krát pokosený a od 4.7.2013 je ihrisko znovu otvorené.


Tatiana Baáriová, kancelária starostu
18. júl 2013

Denisa

Dobry den ohlásené bolo v časopise Echo, že výsev a zatrávnenie bude trvať počas júna, kedy má byť ihrisko Kašmírska zatvorené. Každý deň chodíme s deťmi pozerať na zavretú bránu a ihrisko ani dnes 18.7.2013 nie je otvore. Musim konštatovať že v našej polovici Trnavky pri kine Zora nemáme žiadne detské ihrisko ani plochu, kde by sme si mohli kopať do lopty, zahrat s väčšími deťmi loptové hry nebodaj zapinkať bedbinton.
18. júl 2013

Slavo

..no akurat pisem z ihriska na kasmirskej.. prisli sme tu asi o 17.45 a bolo otvorene a stale je. Asi ho otvorili dnes neskor, ale odvtedy co pisali, ze ho otvorili, som ho zastihol vzdy otvorene. Dakujeme. Velmi pekne ihrisko. ;)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania