Živelné parkovanie pri Volkswagene (závod Hella)

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Uzavretý
meno
Roman Salkovic 22. januára 2018

Zivelne parkovanie pri zavode Hella na blate, auta parkuju bez akehokolvek systemu a vynasaju blato na hlavnu ulicu. Len nedavno na mieste este rastli stromy, ktore niekto vypilil. Prosim oblast revitalizovat a zamedzit nesystemovemu parkovaniu. Parkovanie zamestnancov by mala riesit firma, kam zamestnanci dochadzaju za pracou, dufam ze riesenie nepojde na ukor verejneho priestoru.

24. január 2018

Michal K.

Parkovanie okolo VW je katastrofalne zo vsetkych stran. Cesty dookola su lemovane autami, parkuje sa na poli a kade tade. Uz by bolo naozaj nacase, aby si to nejako vyriesili.
06. február 2018

Eva

VW by mal motivovat svojich zamestnancov byt EKO a pouzivat MHD a autobusy, ktore VW plati aj financne....uz davno sa mali robit opatrenia ako parkovacia politika a ine opatrenia veduce k znizeniu poctu aut v ramci BA ale aj DNV....v inych europskych mestach su uz niekde inde...u nas to ide uplne nespravnym smerom...
19. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

jedná sa o súkromnú parcelu v správe jej vlastníka.
Mesto z tohto dôvodu nemôže vynakladať peniaze na jej revitalizáciu a koncepcia jej využitia je v kompetencii jej vlastníka.

S pozdravom

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania