Chýbajúci nájazd na chodník pre imobilných

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Andelo 23. januára 2018

Nie tak dávno sa robili nové chodníky na Lietavskej ulici. Na jednej starne sa urobil nájazd pre imobilných spoluobčanov, ale na druhej strane toho istého chodníka už nie (križovatka Lietavská - Jantárová). Neviem si predstaviť, ako človek na invalidnom vozíku, bez cudzej pomoci zdolá také obrubníky. Vedúci robotníkov mal asi dovolenku.

24. február 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa, že sme na podnet v minulosti neodpovedali. Mrzí nás nedôsledná komunikácia z minulosti. Dnes sa snažíme o jej zlepšenie a v rámci toho sa vraciame aj k starším podnetom.
Tento úsek a jeho pešie, cyklistické a cestné komunikácie budú riešené v rámci projektu Nosného systému MHD 2. časť - električková trať do Petržalky. Toto riešenie je už naprojektované a schválené
Začiatok realizácie Petržalskej radiály je naplánovaný už v tomto roku, ale presný časový harmonogram prác bude závisieť od zhotoviteľa, ktorý vzíde z verejného obstarávania, ktoré sa bude v najbližších týždňoch vyhodnocovať.
Z uvedených dôvodov nepovažujeme za potrebné realizovať akékoľvek zmeny pred výstavbou radiály aj vzhľadom k tomu, že sa bude meniť poloha peších trás v mnohých miestach tak aby boli prirodzenejšie.
Ďakujeme za nahlásenie podnetu a veríme, že Vaša skúsenosť v budúcnosti bude s našou komunikáciou lepšia.

S pozdravom
Kto? Projektová kancelária sekcie dopravy
Kedy? 2021-2023

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania