Vrakuňská flóra

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vrakuňa

Vyriešený
meno
maria 22. januára 2018

pred 10 rokmi som osobne poprosila na MČ Vrakuňa,pracovníčku príslušného odboru Mgr...o väčšiu pozornosť NEODBORNEJ starostlivosti o porasty lemujúce chodníky-odpoveď "Chodníky sú široké 120 cm a ostatné je váš názor"-s pocitom menejcennosti som opustila kanceláriu! Absurdnosť 1.)výsadba realizovaná 20 cm od okraja chodníka;2.)výber druhu kroviny-vetve husto posiate aj 5 cm dlhými ihlami-ročný prírast 80-100 cm;3.)ročný zostrih max.10 cm (vykonávaný 2x);4.)reálna úžitková šírka značne zdecimovaná-ak nechcú rodičia s detičkami v kočíkoch riskovať úraz dieťatka,roztrhaný odev je bežné,aj správne parkujúce autá prečnievajú-uberajú z úžitkovej šírky;5.)na pešej zóne si stromy a kre rastú ako v pralese-zásahy bez odborného minima a keď už nevedia čo s tými opachami=vypíliť!plochy sú VRAKUŇSKÉ!!

29. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, ďakujeme za podnet. Chyby z minulosti (10 rokov a viac) sa nám veľmi ťažko odstraňujú. Pešia zóna prejde tento rok revitalizáciou, ktorú bude riadiť odborne znalý architekt.

Mgr. Henrieta Dvorská
29. január 2018

maria

Predmetom je celá obytná čiast Vrakune
31. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, vrakunskej flóre sa pracovníci venujú zodpovedne a celoročne. Ak nastane problém vždy je prizvaný odborník - dendrológ. Druhá Vaša fotka nie je už aktuálna, keďže krík bol zrezaný približne pred mesiacom. Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
11. február 2018

J. Janász

Z Jedľovej 1 smerom na Poľnohospodársku ulicu 51 si môžete za tmy roztrhnúť bundu a vypichnúť oči. Tam treba radikálny rez, lebo kríky zarastajú do chodníka.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania