Pouličné osvetlenie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Nikoleta Rychlikova 22. januára 2018

Prosim o opravu poulicneho osvetlenia na Zeleznicnej ulici cislo1. v priebehu 1 roka tato lampa nesvieti uz treti krat tak by to chcelo vymenu lampy.
Dakujem
Nikol

22. január 2018

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za upozornenie, uvedený podnet sa budeme snažiť čo najskôr odstrániť.

Siemens s.r.o.
23. január 2018

cestár

Prosím administrátora, čo sa týka podnetov na nefunkčnosť verejného osvetlenia, aby uvádzal ako zodpovedné hlavné mesto vedené primátorom Nesrovnalom. Siemens je len dodávateľ služby tak, ako dodávateľ na kosenie alebo vyspravenie výtlkov, podľa tohto by bolo potrebné uvádzať. Ide o to, že toto je zbavovanie sa zodpovednosti a alibizmus vedenia mesta, ktoré sa svojou neschopnosťou a neodbornosťou skrýva za zhotoviteľa. Nech občania jasne vidia, ako si hlavné mesto plní svoju povinnosť starať sa verejný majetok, ktorý je majetkom nás všetkých, ktoré bolo budované pre bezpečnosť občanov a jeho údržba je zabezpečovaná z daní všetkých občanov. Táto časť zodpovednosti sa ešte väčším percentom podpíše v štatistikách na neplnenie funkcie hlavného mesta. Skúsme platiť dane aj my všetci tak, ako svoju činnosť zabezpečuje a realizuje pre občanov hlavné mesto, ktorých poznajú akurát pred volbami v klamlivej a zavádzajúcej predvolebnej kampani tak, ako to sluboval súčasný "nezávislý" primátor pán Nesrovnal.
30. január 2018

Nikoleta Rychlikova

Dobry den,
Podnet na opravu poulicneho osvetlenia na Zeleznicnej ulici c.1 som zadavala 20.01.2018 na stranku odkazprestarostu dnes je 30.01.2018 a stale nic lampa nesvieti a tiez pochybujem, ze sa tam na poruchovu lampu za 10 dni bol vobec niekto pozriet. Chodia tadial ludia z vlaku Regiojet ktory, tam ma zastavku a je tam tma.
Prosim o urychlenu opravu poulicnej lampy.
Dakujem.
Nikol

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania